Răzvan Simion Negrea, campion naţional la atletism

prof. Silvia Mureşan

Un nou produs al selecţiei prof. Silvia Mureşan de la Şcoala Gimnazială nr. 1 Bistriţa, îndrumat spre probele de alergări încă din clasa pregătitoare (acum fiind în clasa a II-a), a câştigat, în cadrul etapei finale a Campionatului Naţional de Atletism, categoria copii, desfăşurat la Bucureşti la sfârşitul săptămânii trecute, proba de 300 m pentru LPS Bistriţa, unde este legitimat.

          Tot din grupa prof. Silvia Mureşan, atletele Andreea Ana-Maria Grozav, Anne-Marie Petruţ, Ariana Sigrid Cătinean, Andreea Ionela Sulici şi Yasmine-Nicole Turc au câştigat medalia de bronz la ştafeta de 5 x 80 m, cu timpul de 61,52.

          La individual au mai obţinut rezultate bune: Andreea Ana-Maria Grozav – locul V –a 150 m cu timpul de 22.07, Anne Marie Petruţ – locul XI la 800 m cu timpul de 2,44 şi Vasilica Lenuţa Chifa – locul 14 la 300 m cu timpul de 48,06.

          La această etapă finală au participat 1255 de mici atleţi, fiind de departe cea mai populară competiţie de atletism din România.

          „După cum s-a mai menţionat şi cu altă ocazie, rezultatele bune apar acolo unde baza de selecţie este mare (dacă selecţionezi şi lucrezi numai cu 2 copii nu poţi să ai rezultate), unde este continuitate în pregătirea aceloraşi atleţi, unde este pasiune şi la orele de educaţie fizică, unde cei mici încep pregătirea pentru o ramură sportivă încă din clasele mici, la ora de sport. Este benefică colaborarea dintre LPS Bistriţa şi AC Bistriţa privind dubla legitimare a atleţilor. Apar deja primele rezultate”, ne-a declarat antrenorul emerit, prof. Ioan Zanca, preşedintele AC Bistriţa.

Comentarii

14/06/16 21:16
Ilas Cecily

Felicitari! Bravo! E munca acolo,nu gluma!De o parte SI de Alta,elev- profesor. Dar SI arta...pedagogica!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5