Răzvan Suma, Analia Selis şi Julio Santillan ne-au invitat la tango

Un spectacol de o mare sensibilitate şi de clipe trăite la extaz de către o sală arhiplină din cadrul Centrului Multicultural Sinagoga Bistriţa, unde adoratul, sublimul dans tangou a fost „regele” serii. O manifestare deosebită, organizată de Consiliul Judeţean Bistriţa-Năsăud şi Centrul Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, în cadrul acţiunii BisFest 2014, s-a derulat printr-un spectacol superb, de un înalt nivel profesionist, sub genericul „Vă place tango?”.
În cadrul turneului naţional susţinut de Răzvan Suma şi Asociaţia Culturală „Analia Selis”, au evoluat, la modul superlativ, încântând şi electrizând asistenţa, consacraţii şi cunoscuţii artişti profesionişti, în calitate de invitaţi speciali, Analia Selis – voce, Julio Santillan din Argentina la chitară şi nu în ultimul rând, Răzvan Suma, la violoncel.
Despre valoarea interpreţilor şi a repertoriului abordat a vorbit, cu argumente, prof. dr. Gavril Ţărmure, director CJC B-N.
Valoroşii artişti au avut în program lucrări celebre de: Astor Piazzolla, Carlos Gardel, Sebastian Piana, Julio Santillan ş.a.
A fost un regal de muzică de suflet, delectare, încărcare cu ioni beneficiu ai organismului, în care „regele tangou” a fost la loc de mare cinste.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]