Reparaţii de străzi în municipiul Bistriţa

Un număr de 35 de străzi au intrat în febra reparaţiilor încă din data de 25 iunie a.c. Lucrările sunt efectuate de către firma SC CONSTRUCT PEROM SRL Bistriţa, manageriată de ing.Petruţ Gheorghe, un binecunoscut şi specialist în materie încă de pe vremuri, cel care a realizat foarte multe din drumurile Bistriţei pe când lucra la Primărie, ajutat de fiul său – Petruţ Claudiu, administrator, încearcă din răsputeri să dea o altă faţă străzilor municipiului. Lucrările au început pe străzile: Nicolae Titulescu, Gh. Şincai, George Coşbuc etc.
Marţi, 23 iulie, la ora 11, pe str. Grănicerilor angajaţii societăţii erau în plină forţă la frezare, urmând asfaltarea cu utilaje performante.
Întrebat care este starea drumurilor din municipiu, ing. Petruţ Gheorghe, ne-a declarat: „Datorită faptului că lucrările au fost executate în perioada 1975-1989, starea îmbrăcămintei asfaltice este destul de îmbătrânită. Noi căutăm să aducem la o stare cât mai bună, bineînţeles cu aportul Primăriei, în speţă a primului gospodar al Bistriţei, ing. Creţu Ovidiu, primarul municipiului, şi a d-lui ing. Ioan Creţiu, director al Direcţiei Servicii Publice, cei care au depus un efort pentru a se freza şi turna un strat de asfalt de 4 cm grosime. Cât despre calitatea lucrărilor, prin personalul calificat al firmei noastre, sperăm ca şi în continuare aceste lucrări să se ridice la un nivel cât mai performant. Din cele 35 de străzi s-au executat aproximativ 85 la sută până la această dată, urmând ca în două săptămâni să se finalizeze toate lucrările. Doresc să mulţumesc prin intermediul ziarului d-voastră Poliţiei locale pentru buna colaborare, mereu la datorie atunci când îi solicităm”.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5