Reușește Novak Djokovic un parcurs fabulos la Wimbledon și US Open 2023? Ce spun bookmakerii!

Tenisul mondial se apropie de o nouă perioadă care va oferi fanilor o mulțime de experiențe extraordinare. Turneele de Mare Șlem care se vor desfășura pe iarba londoneză de la Wimbledon și pe suprafața de tip hard, de la Flushing Meadows au o miză cu adevărat specială, în acest sezon. 

Vedeta celor două competiții se anunță a fi Novak Djokovic, sârbul în vârstă de 35 de ani care are ocazia să își asigure un avans important într-o înfruntare istorică pe care o duce, de la distanță, cu Rafael Nadal. Află în continuare despre ce miză este vorba, dar și ce spun bookmakerii cu privire la șansele lui Djokovic să câștige ambele trofee!

Novak Djokovic, favorit pentru două succese istorice

Ajuns la 35 de ani, Djokovic se poate lăuda deja cu 22 de trofee de Grand Slam cucerite, iar un succes la Roland Garros l-ar putea duce la cota 23. Ar fi un număr suficient de mare pentru a-l depăși pe Rafael Nadal în clasamentul celor mai de succes tenismeni din istorie, raportat la succesele în cadrul celor mai importante turnee din circuitul ATP.

Pentru Djokovic, Wimbledon și US Open reprezintă două oportunități excelente pentru a se distanța în clasament, din acest punct de vedere. De altfel, cotele la pariurile sportive de pe sportingbet.ro îl indică pe sârb drept principalul favorit în cadrul ambelor competiții majore de tenis. 

“Djoker“, așa cum este alintat de către fani sportivul născut în Belgrad, a câștigat de șapte ori, de-a lungul carierei sale, turneul de la Wimbledon. El și-a trecut în palmares inclusiv edițiile din 2021 și 2022, astfel că nu este deloc surprinzător faptul că are cea mai mică cotă la cucerirea ediției din 2023. Este vorba despre o cotă de 2,10.

Principalul oponent al sârbului se anunță a fi Carlos Alcaraz, spaniolul al cărui succes final în cadrul aceluiași turneu este cotat cu 5,00. Alcaraz a ajuns în 2022 până în turul 4 pe iarba londoneză. Spaniolul a reușit, în schimb, să câștige ediția de anul trecut a US Open, turneul care își va consuma ultimul act pe 10 septembrie.

Din acest motiv, cota sa pentru a cuceri turneul american este una mai mică, de 4,00. Spaniolul nu este, însă, favoritul principal al turneului, în viziunea bookmakerilor. Acest statut îi revine tot lui Novak Djokovic, care are cota 2,20! Fanii care mizează pe victoria lui Djokovic atât la Londra, cât și la New York City, pot obține o cotă totală de 5,04.

Două succes istorice, obținute pe parcursul a doar două luni, l-ar putea duce pe Djokovic la un total de 25 de titluri de Grand Slam! Firește, o altă condiție este cea a câștigării de către sârb și a turneului de la Roland Garros. Așadar, cu un parcurs perfect pe parcursul sezonului de vară și toamnă, Djokovic poate stabili un record care cu greu va putea fi doborât vreodată.

Dacă ești fanul lui Djokovic și ai încredere în favoritul tău, mizează pe succesele sale și profită de cotele excelente puse la dispoziție de către bookmakeri! Reține că acestea se pot modifica până la startul competițiilor, precum și pe parcursul desfășurării acestora. Pariază cu responsabilitate!

Sursa foto: Unsplash.com

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5