Rezultat dezamăgitor

De mult timp n-am mai scris pentru sport, dar acum sunt de-a dreptul revoltat pentru rezultatul Gloria Bistriţa – Internaţional Curtea de Argeş (0-1), meci în care antrenorul Sandu Tărbârcă a fost huiduit, cerându-i-se schimbarea, lucru la care mă alătur şi eu.

Am crezut, până la ora actuală, că Gloria va deveni ceea ce o ştim. Îmi amintesc cum în tinereţe băteam stadioanele din Sibiu şi Braşov, când Gloria era în „b”, dar totdeauna ne dădea satisfacţii, indiferent dacă era lordul Jean la conducere, dar veneam acasă plini de satisfacţie.

Acum însă, după şase etape, Gloria noastră ne acordă cu gratuitate o nouă înfrângere, având în vedere situaţia dezastruoasă pe care o are în clasament la ora actuală: din 6 jocuri, ai noştri au reuşit doar două egaluri şi 4 înfrângeri, marcând 3 goluri şi primind 11, fapt ce clasează Gloria pe ultimul loc din Liga I. Cu toate că s-a mobilizat exemplar, se zice, echipa noastră nu şi-a îndeplinit obiectivul, ceea ce nu este foarte grav, ci extrem de grav.

Nu ştiu dacă scuzele, arbitrajul, celelalte măsuri organizatorice sunt de vină, dar noi, suporterii, de astă dată cei din oraşul Beclean, suntem profund dezamăgiţi, când ştim faptul că antrenori de prestanţă din fotbalul românesc ca Viorel Moldovan, situează Braşovul pe primul loc, sau cel la care am renunţat prea uşor, lucrează pentru Timişoara, pe care cu siguranţă o va scoate acolo unde visează, sau Balint, care s-a avântat pe canalele sportive ale TV la critici. Oare nu ar fi mai bine să lucreze pentru cei de acasă. Noi ne mândrim cu ei şi îi aşteptăm să scoată fotbalul bistriţean din colaps!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5