Robert Sighiartău: În momentul când se va declanșa Congresul PNL, voi stabili ce voi face!

Secretarul general al Partidului Național Liberal, deputatul Robert Sighiartău, susține că are relații corecte din punct de vedere politic cu liderul Ludovic Orban, chiar dacă are opinii diferite față de acesta și  că nu a fost stabilită deocamdată agenda alegerilor interne pentru a stabili funcția pentru care va candida.

“Este prea devreme să discutăm despre alegeri. Chiar dacă pare a fi un an electoral pentru PNL, din cauza  pandemiei, lucrurile nu sunt foarte clare, când vom avea Congres, când vor începe alegerile interne. În momentul în care se va declanșa oficial Congresul  PNL, care va începe de jos în sus, cu alegeri în organizații locale din comune până la alegeri de președinte al partidului, voi stabili personal ce voi face.

Președintele partidului, secretarul general, primul-ministru, dar și alți membri se pot plimba prin țară, prin organizații, mai ales cei cu funcții guvernamentale, pentru a discuta cu oamenii, pentru a  lua pulsul d ela firul ierbii și pentru a-și face campanie”, a declarat Robert Sighiartău.

Acesta nu a precizat dacă va candida pentru funcția de președinte PNL BN sau în cadrul unei moțiuni, la nivel național, menționând căeste prea devreme să se pronunțe și nici andidații nu se cunosc.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5