Robert Sighiartău: Un an nou școlar plin de speranță, în care trăim bucuria revederii și dorința recuperării a ceea ce am pierdut!

Un an nou școlar plin de speranță, în care trăim bucuria revederii și dorința recuperării a ceea ce am pierdut. Să îi avem în rugăciune și în gândurile noastre bune pe toți aceia care poartă răspunderea desfășurării în siguranță a școlii pentru copiii noștri.
Succes elevilor și dascălilor!, a transmis deputatul Robert Sighiartău, secretarul general al Partidului Naţional Liberal.

Comentarii

13/09/21 11:07
Din cartiere

Spuneti-le copiilor si faptul ca permiteti " batranilor " sa moara la locurile de munca, de unde sa fie luati direct in sicrie... in timp ce tinerii absolventi de scoli, calificari si facultati, trebuie sa-si ia lumea-n cap, sa plece si sa-si caute un rost in viata in aceasta UE ... ca dupa politica voastra a celor care astazi ne guvernati tzara, aici in Romania, NU MAI AU NICI O SANSA !
CU SPRIJINUL TINERETULUI ASTA PE CARE-L AVEM IMPREUNA CU DIASPO-VIRUSATII NOSTRI PREIUBITI , ati iesit la butoane... si culmea ... ca exact pe astia institutiile publice-i dau afara... fiind obligati sa restructureze posturile , LA PORUNCA VOASTRA !
ASTA DE CE NU LE-O SPUNETI ?!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5