Robert vă aşteaptă, alături de el, la „Produs în Bistriţa-Năsăud”. Clubul Femeilor Solidare vă primeşte cu bunătăţi

Sâmbătă, începând cu ora 9.00, sunteţi aşteptaţi la o ediţie specială a Târgului „Produs în Bistriţa-Năsăud” din centrul Bistriţei. Doamnele din Clubul Femeilor Solidare Năsăud pregătesc bunătăţi pe care le veţi putea achiziţiona dăruind, după posibilităţile dumneavoastră, în urnele ce vor fi amplasate la stand, astfel încât, împreună, să facem o minune pentru Robert care va fi prezent şi el la Târg pentru a ne dărui zâmbetul lui.
„Ne-am gândit să facem plăcinte cu brânză astfel că suntem împreună în bucătăria Corneliei Bodescu, la Salva, unde pregătim bunătăţi pentru toţi cei care vor fi alături de noi. Mâine vă aşteptăm în centrul Bistriţei cu 200 plăcinte cu brânză, dar şi cornuleţe făcute de chef Nina Rus. Suntem convinşi că împreună putem aduna suma care mai este necesară pentru ca Robert să-şi recâştige sănătatea. Săptămâna viitoare mai trebuie adunaţi 20.000 euro. Sâmbătă, între orele 9-11, va fi alături de noi şi Robert şi vă invităm să-l cunoaşteţi şi dumneavoastră şi să-i aflaţi povestea de viaţă”, ne-a declarat preşedinta Clubului Femeilor Solidare, Iulia Dragu.
Elena Bărbos, director Produs în Bistrița-Năsăud spune că şi producătorii și artizanii locali au pregătit de toate, din tot ce-i mai bun și mai frumos:și vor direcționa o parte din vânzări pentru Robert:
Pâine pe varză, plăcinte ca la Prislop, cornulețe, cozonaci și alte bunătăți, coapte pe foc de lemn, în Cuptorul de altădată din Liviu Rebreanu - Saveta Ban;
Specialități din păstrăv a la Nina Rus - Rin Pastravarie & Restaurant și Bunătățile lu' Nina din legume și fructe;
Legume proaspete de Dumitra și Monor de la fermele lui Bodiu Florentin și Ioan Simionca
Brânzeturi tradiționale și după rețete proprii din lapte de oaie și vacă, de la Stâna lui Grigore Creta, de la poale de Călimani;
Fructe de munte parfumate, dulcețuri, siropuri și diverse sortimente de zacuscă din Pasul Tihuța, de la Gridama Fruct Montan;
Bunătăți de patiserie proaspăt scoase din Cuptorul lu Buna;
Uleiuri presate la rece de floarea soarelui, dovleac și nucă, de la Dipșeanul - Plesa Dinu;
Brânzeturi tradiționale din Munții Rodnei;
Specialități din carne de vită, porc, vânat, fără aditivi, de la Carmangeria La Borșanu Romuli;
Miere și alte produse apicole esențiale pentru sănătate;
Creații unicat, colorate și parfumate, de la artiștii nostri locali: Elfiarmaroc și Putura Adrian, Lidia Tiron, Victoria Colta, Elena Pasca.
Pentru sănătatea noastră, a tuturor și pentru a putea să ne vedem, în continuare, față în față, vă reamintim că masca este obligatorie chiar și pentru clienți, în perimetrul în care se desfășoară evenimentul. Vă rugăm să urmați fluxul de intrare-ieșire.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5