Rochii speciale, pentru ocazii de o eleganță aparte

 

Evenimentele speciale sunt o sursă de încântare, dar totodată și de stres pentru femeile care doresc să își etaleze într-o manieră cât mai elegantă frumusețea proprie. Când vine vorba de alegerea rochiei ideale, sunt foarte multe aspecte care trebie luate în calcul.

De cele mai multe ori însă reprezentantele sexului frumos ajung să fie puse în situații dificile, din care trebuie neapărat să aleagă între calitate și un preț relativ ieftin. Din păcate, posibilitatea financiară în acel moment dictează de cele mai multe ori alegerile făcute în acest sens. Multe femei ajung să poarte rochii al căror aspect lasă de dorit, tocmai din cauza acestui factor. Foarte multe astfel de modele ajung să fie purtate de câteva ori, ca apoi să fie uitate într-un colț de dulap.

În orice caz, alegerea variantei ieftine, de o calitate îndoielnică, nu este una dintre cele mai avantajoase opțiuni, nici măcar pe termen scurt. O astfel de alegere poate chiar să afecteze o imagine atent studiată de-a lungul mai multor ani.

Totuși, ce este de făcut în acest caz? Cum poate fi găsit echilibrul perfect, fără o investiție costisitoare? Multe femei știu soluția în acest caz. Magazinele de tip outlet sunt mijlocitorul ideal pentru femeile cochete, care nu cad în plasa zgârceniei, dar nici în cea a snobismului.

Cum online-ul pare să prindă tot mai mult viață, o bună parte din outleturile deja arhicunoscute s-au mutat și în lumea virtuală. Un bun exemplu în acest sens îl reprezintă magazinul online de tip outlet www.thebagshop.ro, care se bucură de una dintre cele mai bune reputații în acest mediu.

Astfel, femeile interesate de găsirea unor rochii ocazii speciale inedite, le vor putea găsi la un preț neașteptat de mic pentru calitatea materialelor folosite. Toate modelele de rochii disponibile sunt create de branduri renumite precum Guess, Liu Jo, Lyz Boutique și Tom Tailor. Odată purtate astfel de rochii, automat va fi observată o diferență notabilă. Sunt create în așa fel încât să se plieze perfect pe formele celei care alege o asemenea bijuterie de designer, care complimentează cadourile feminității.

Pentru a ilustra avantajele oferite de asemenea rochii, o listă cu unele dintre cele mai emblematice rochii ocazii speciale oferite de The Bag Shop este de dorit. Va elimina astfel posibilele nelămuriri cu privire la aspectul acestor piese vestimentare unice, care pot rapid să devină sursa de invidie a serii.

 

  1. Rochie verde decoltată Guess

Puține rochii pot să încadreze într-un mod atât de armonios corpul feminin, fără a ajunge la limita vulgarității. Atât culoarea, cât și modul în care a fost gândită croiala creează imaginea rafinamentului. Atât femeile cu forme, cât și cele cu o constituție ceva mai atletică devin vedetele serii într-o asemenea rochie, de neuitat.

 

  1. Rochie albă cu dantelă Guess

Dantela este un material cu o putere aproape hipnotizantă. Albul imaculat al acesteia este absolut seducător. Cu această rochie, orice eveniment va părea desprins din visul unei nopți de vară, în care frumusețea feminină este cea care are ultimul cuvânt de spus.

Dungile subtile care coboară din zona sânilor și ajung până deasupra genunchiului, cu completare în zona taliei, evidențiază atuurile fizice ale purtătoarei.

 

 

  1. Rochie midi LYZ Boutique

Zonele marcate de transparența materialelor creează un look marcat de o senzualitate aparte. Orice femeie care are curajul să poarte o rochie cu un asemenea design îndrăzneț se va remarca aproape instantaneu. Datorită culorii, dar și designului cu tentă minimalistă, întreaga frumusețe a feței va fi și ea pusă pe deplin în evidență. Asortată cu un ruj roșu și cu o atitudine pe măsură, deținătoarea acesteia va face furori și va frânge inimi.