Ţinute de nuntă pentru femei – cum te îmbraci pentru o apariţie impecabilă

Ne aflăm în plin sezon al nunţilor şi cu siguranţă ai şi tu câteva invitaţii pe care trebuie să le onorezi. De multe ori, alegerea unei rochii pentru nuntă, poate reprezenta o adevărată provocare, pentru că atunci când participi la un astfel de eveniment, trebuie să ţii cont de câteva reguli nescrise ale ţinutei.

Iată cum ar trebui să alegi ţinuta de nuntă:

Ţine cont de locul în care se desfasora petrecerea! Dacă nunta are loc pe plajă sau într-o grădină de vară, cel mai bine este să optezi pentru rochii vaporoase în nuanțe pastelate. În ultima vreme au fost în mare vogă şi rochiile tradiţionale, care se pot potrivi de minune unui asemenea eveniment. Dacă petrecerea se va ţine într-un restaurant pretențios, rochia trebuie să fie mai conservatoare. În acest caz, poţi opta pentru rochii ultra-elegante din materiale precum: catifea, dantelă, mătase.

Când vine vorba de culori, noi îţi recomandăm să mergi pe culori precum: roşu, albastru, roz, albastru, verde, galben. Cât despre negru, această nuanţă este perfectă pentru dress-code de tip Black Tie, iar nunta fiind o ocazie de bucurie, trebuie să o sărbătorim ca atare. Optează pentru culori vibrante, de sezon. Evită să porţi alb şi, de asemenea, evită culorile neon.

Modelul rochiei este foarte important. Încearcă pe cât posibil să eviţi rochiile foarte scurte, deoarece nu vrei să atragi toată atenţia. Chiar dacă este vorba de o nuntă cu notă casual, de preferat este să optezi pentru o rochie midi sau lungă. O rochie de mătase poate fi alegerea ideală atât pentru o nuntă de zi, relaxată cât şi pentru una foarte sofisticată – vei arăta glam fără să depui mult efort.

Accesoriile trebuie alese cu grijă! Dacă ai optat pentru o rochie simplă, fără aplicaţii, poţi alege cu inceredere accesorii opulente, însă dacă rochia prezintă deja aplicaţii precum: paiete, pene, perle, este indicat să mergi pe accesorii simple, minimaliste.

Tot la categoria accesoriilor se încadrează şi bărbatul care te va însoţi. Încercaţi să vă coordonaţi ţinutele. Spre exemplu, dacă tu alegi să porţi o rochie foarte elegantă, el trebuie să aleagă un costum sofisticat, cu cămaşa şi cravată. Dacă tu vei îmbrăca o rochie vaporoasă, el poate opta pentru un costum de in şi cămaşă, fără sacou, cravată sau papion.

Rochii de nuntă găseşti o mulţime! De la modele care mai de care mai sofisticate, până la rochii simple, cu detalii tradiționale. Cel mai important este să ţii cont de regulile de mai sus şi să alegi modelul care ţi se potriveşte cel mai bine.

Keep it simple!. Întotdeauna într-o rochie simplă, dintr-un material de calitate, accesorizată cu bun gust, vei da dovadă de stil şi rafinament.

Sursa cover image: unsplash.com

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5