Rodna este pregătită de sărbătoare

Odată cu venirea lunii decembrie, marea majoritate a oamenilor şi comunităţiilor din ţară se pregătesc de venirea lui Moş Crăciun. Nici comuna Rodna nu face excepţie de la această regulă, aşa că începând de duminică seara comuna pare desprinsă din poveştiile de iarnă.

            În prezenţa unei numeroase asistenţe dar şi a spiriduşilor moşului, iluminatul festiv din Rodna a fost aprins pe ritmuri de fanfară. Târgul de Crăciun poate să fie vizitat zilnic de cei mici şi de cei mari. Programul este unul variat şi clar că va fi pe placul copiilor, astfel că în fiecare sfârşit de săptămână personaje de poveste vor descinde în centrul comunei, spre bucuria copiilor de toate vârstele.

            În data de 10 decembrie îşi va face apariţia şi Moşul încărcat cu peste 800 de pacheţele pentru toţi copiii din localitate.

            În data de 17 decembrie, spiriduşii au pregătit o extraordinară surpriză Disney cu personaje magice începând cu ora 14:30, în părculeţul din centrul comunei şi de la ora 16:00 toţi copii sunt aşteptaţi la Căminul Cultural unde picii vor avea parte de alte surprize, de această dată animate. Târgul de Crăciun se va încheia în data de 23 decembrie cu un extraordinar concert de colinde sustinut de Ansamblul Cetatea Rodne,i începând cu ora 17:00.

            Primarul Valentin Grapini îşi doreşte să mulţumească celor din Consiliul Local pentru că l-au sprijinit în realizarea acestui proiect dedicat tuturor celor care încă mai cred în Moş Crăciun şi îl aşteaptă an de an cu sufletul la gură.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5