Rotary Bistriţa Nosa a sărbătorit 10 ani de la înfiinţare! Nicolae Bârlea, noul preşedinte

Rotary Club Bistriţa Nosa, clubul rotarian care a acceptat în rândul său şi doamne, a aniversat 10 ani de la înfiinţare, la Hotel Metropolis. A fost un bun prilej de bilanţ din partea Larisei Popovici,  dar şi de predare a ştafetei pentru noul preşedinte, în persoana lui Nicolae Vasile Bârlea, angajat al Poliţiei bistriţene.

         Invitat la acest eveniment a fost viceprimarul municipiului Bistriäa, Cristian Niculae, care a dezvăluit că are în această frumoasă organizaţie mulţi prieteni, oameni dragi sufletului său, oameni pe care îi respectă, îi apreciază şi îi stimează. 

„Rotarienii sunt cei care au luptat şi s-au preocupat în permanenţă de promovarea şi păstrarea valorilor umane, s-au implicat în viaţa comunităţii bistriţene, și-au canalizat şi îndreptat eforturile pentru a da o viaţă mai bună, mai frumoasă şi mai armonioasă celor care locuiesc în acest oraş pe care îl iubim cu toţii, Bistriţa. Acesta este unul din motivele care conferă o importanţă atât de mare acţiunilor şi activităţilor pe care Clubul Rotary Bistrița Nosa le-a desfăşurat în cu dăruire timp de 10 ani.

Vă felicit şi vă mulţumesc în numele cetăţenilor municipiului Bistriţa pentru întreaga activitate pe care a-ţi desfăşurat-o, pentru toate lucrurile bune pe care le-aţi făcut pentru Bistriţa şi bistriţeni şi vă asigur că atât eu, cât şi administraţia municipiului Bistriţa vom fi alături de dumneavoastră, vă vom sprijini și vă vom susţine în proiectele de viitor pe care vi le propuneţi. 
Vă respect, vă apreciez și vă doresc multe împliniri şi bucurii !

Mult succes noului președinte al Clubului Rotary Bistrița Nosa, domnul Nicolae Bârlea, căruia îi doresc să aibă mult spor și satisfacții pe măsură!”, a transmis viceprimarul Cristian Niculae, +ntr-o postare pe facebook.

*** 

Rotary Club Bistriţa Nosa este o organizaţie nonguvernamentală care alături de cele 124 cluburi din Districtul 2241 România – Republica Moldova şi cele peste 12.000 de pe întreg globul este formată din oameni reprezentativi pentru comunităţile în care trăiesc. Rotary promovează idealul de a servi binele public în profesie şi în societate.
Clubul Rotary Bistrita Nosa a fost înfiinţat în iunie 2008 şi numară 33 de membri aleşi din diferite domenii de activitate, după criteriile promovate de Cluburile Rotary.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5