S-au răsturnat pe Dealul Târgului

În jurul orei 10.50, dispceratul integrat I.S.U. S.A.J. a fost informat despre faptul că un autoturism în care se aflau trei persoane s-a răsturnat pe DN 17 C, Dealul Târgului, la intrare în localitatea Dumitra.

Tot în urma aceluiaşi apel, salvatorii au fost anunţaţi că două victime au rămas încarcerate şi există scurgeri de combustibil din autoturism, cu riscul producerii unei deflagraţii.

Patru echipaje de intervenţie, două SMURD (terapie intensivă mobilă şi echipaj de prim ajutor) şi două echipaje de descarcerare au ajuns la locul indicat şi au găsit toate cele trei victime în afara autoturismului. Victimele rămase blocate au fost scoase din habitaclul avariat de către ceilalţi participanţi la trafic.

Pompierii au asigurat măsurile specifice - sablare carosabil, îndepărtare borne de la acumulator, etc. - înlăturând riscul producerii unei explozii.

Victimele - o fetiţă în vârstă de 11 luni, o fată de 14 ani şi o femeie în vârstă de 22 de ani - au fost preluate de echipajele SMURD, conştiente, cooperante, însă prezentau leziuni şi traumatisme. După ce au fost stabilizate, acestea au fost transportate la UPU - SMURD Bistriţa pentru continuarea investigaţiilor medicale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5