Accident rutier în Dealul Dumitrei. Cinci victime, dintre care două încarcerate

Accident rutier in Dealul Dumitrei, 2 autoturisme implicate, 3 victime incarcerate, constiente.
Completare, accident rutier din dealul Dumitrei: la locul solicitării echipajele de intervenție au găsit cinci victime, dintre care două încarcerate ( pasagerii din partea din față a unuia dintre autoturismele implicate în accident). Pompierii militari au îndepărtat elementele de caroserie ( plafon și stâlpi) pentru a putea asigura accesul echipajelor medicale către victime, apoi le-au extras și le-au predat echipajelor medicale. Toate cele cinci victime ale accidentului au fost conștiente și cooperante pe întreaga durată a intervenției. După ce au fost stabilizate, victimele - 2 femei și trei bărbați, - cu vârste cuprinse între 18 și 57 de ani -prezentau leziuni și traumatisme și au fost transportate la UPU SMURD Bistrița.

Update: "În urma accidentului rutier produs în localitatea Dumitra, la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Bistrița au ajuns trei victime, un tânăr de 22 de ani, o femeie de 28 de ani și un bărbat de 63 de ani. Pacienții prezintă politraumatisme, însă sunt conștienți și stabili hemodinamic și respirator. În acest moment sunt consultați de medicii din UPU, care, în funcție de rezultatul analizelor și investigațiilor imagistice, vor stabili conduita terapeutică" transmite Camelia Strungari, purtător de cuvânt SJU Bistriţa.
Conform primelor date, un tânăr de 22 de ani, din Coșbuc, care conducea un autoturism pe direcția de mers Bistrița-Năsăud s-ar fi angajat într-o depășirea neregulamentară, moment în care a intrat în coliziune frontală cu un autoturism care circula regulamentar, din sens opus, înmatriculat în Germania, condus de o tânără de 28 de ani, din Bistrița.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
În cauză se efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă.
ACTUALIZARE:
Din accidentul de la Dumitra, încă două persoane au fost aduse de curând în UPU de către echipajele de ambulanță, fiind vorba despre o tânără de 17 ani și un tânăr de 21 de ani. Aceștia prezintă escoriații și contuzii la nivelul membrelor superioare și inferioare, sunt conștienți și în stare stabilă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5