S-a deschis Restaurantul “Casa Doamnelor” ! Vivi şi Mihaiela aşteaptă lăturenii

Proiectul „Casa Doamnelor” a prins contur! După câteva luni de muncă, nervi, probleme, piedici, stres şi nu în ultimul rând perseverenţă, un vis, transformat în proiect, s-a concretizat.
Restaurantul Casa Doamnelor vă aşteaptă cu o atmosferă ruptă parcă din viaţa satului românesc, o să vă întâmpine căldura unei case bătrâneşti, iar mirosul bunătăţilor o să vă aducă aminte de bunici şi străbunici.
Într-un cadru intim, primitor, puteţi să vă bucuraţi de câteva momente de linişte de care cu siguranţă aveţi nevoie în diferite momente ale zilei, fie pentru a savura o cafeluţă, sau un mic dejun copios, fie pentru a vă reîncărca bateriile la prânz, sau pentru a vă relaxa şi deconecta de toate la cină, sau la un pahar de vorbă.
O să găsiţi în meniu gustul care v-a marcat copilăria, reţetele aparent simple, dar foarte gustoase, care fac parte din cultura şi tradiţia noastră, o să vă încânte papilele gustative. La Casa Doamnelor ai posibilitatea să mănânci exact ca la bunica acasă şi pentru că de la bunica pleci tot timpul sătul, doamnele vă invită în fiecare zi la meniul zilei, la preţul de doar 11 lei.
Meniul special gândit pentru cei care mănâncă în oraş o să cuprindă trei feluri de ciorbă sau supă, dar şi două variante pentru felul principal. Meniul zilei se serveşte în fiecare zi, inclusiv în weekend, de la orele 11:00 până la 17:00.
Restaurantul ţărănesc Casa Doamnelor s-a deschis pentru dumneavoastră pe Pietonalul Liviu Rebreanu, la numărul 16.
Doamnele Vivi şi Mihaiela vă vor demonstra că sunt gazde bune şi primitoare, trebuie doar să le treceţi pragul şi să lăsaţi la uşa supărările şi grijile, pentru a vă bucura de ceea ce cu mult suflet şi dăruire se pregăteşte pentru fiecare client.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5