Toţi copiii merită o şansă!

S-a inaugurat biblioteca şcolară din Poiana Ilvei

În toamna anului trecut, Primăria Poiana Ilvei a demarat un proiect cultural, în parteneriat cu senatorul PNL Dorin Dobra şi organizaţia judeţeană PNL BN. Este vorba despre înfiinţarea unei biblioteci şcolare. Cu sprijinul organizaţiei PNL BN, al unor oameni de bine din mediul universitar, presă, societatea civilă, al Bibliotecii Judeţene, s-a reuşit să se adune 8.000 de volume. Inaugurarea a avut loc duminică, 14 iulie, ziua de naştere a senatorului PNL Dorin Dobra.

,,De ziua mea am ţinut neapărat să inaugurez biblioteca din Poiana Ilvei. Sunt mândru de această acţiune iniţiată împreună cu primarul comunei Poiana Ilvei, Eugen Benţa, pentru că prin înfiinţarea acestei biblioteci reuşim să facem un lucru minunat, adică să le oferim copiilor la începutul anului şcolar accesul la o bibliotecă”, ne-a declarat senatorul PNL Dorin Dobra.

,, Am beneficiat de un sprijin deosebit din partea senatorului Dorin Dobra şi toată echipa PNL Bistriţa-Năsăud. Chiar colegii dvs. din presă ne-au ajutat, domnul Ioan Pintea, directorul Bibliotecii Judeţene, un profesor universitar de la Cluj cu origini în Poiana Ilvei a donat 1.200 de volume, dar bineînţeles, cea mai mare pondere o deţin donaţiile făcute prin PNL Bistriţa-Năsăud. Urmează să iniţiem procedurile de angajare a unei persoane pe funcţia de bibliotecar”, a precizat primarul comunei Poiana Ilvei, Eugen Benţa.

Foto: Facebook

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5