S-a înfiinţat Comisia locală de ordine publică

Consilierii municipali au stabilit, în cadrul şedinţei extraordinare de joi, prin vot secret, componenţa Comisiei locale de ordine publică.

Comisia locală de ordine publică a municipiului Bistriţa a fost înfiinţată în temeiul Legii nr.155/2010 şi este un organism cu rol consultativ.

,,Modul de organizare si functionare al comisiei locale urmeaza a fi stabilit printr-un regulament propriu adoptat de catre Consiliul Local”, se precizează în expunerea de motive a proiectului.

Comisia locală de ordine publică a municipiului Bistriţa are următoarea componenţă: Ovidiu Creţu, primarul municipiului Bistriţa; Ioan-Viorel Inţa, şeful Poliţiei municipiului Bistriţa; Floare Gaftone, secretarul municipiului Bistriţa; Florin Frandeş, şeful Poliţiei Locale a Municipiului Bistriţa; Dan Molnar, consilier municipal PNL; Ilyes Istvan, consilier municipal UDMR şi Andrei Kozuk, consilier municipal PSD.

De menţionat, că Andrei Kozuk, consilierul municipal PSD, a atras cele mai puţine voturi de partea sa 13 voturi pentru, în timp ce ceilalţi doi au fost aleşi cu 18 voturi pentru.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5