S-a semnat contractul de finanțare pentru proiectul de reabilitare termică a nouă blocuri de locuințe din orașul Năsăud. Primarul Mircea Romocea: Un proiect important pentru comunitatea locală !

Contractul de finanțare pentru proiectul “Creșterea eficienței energetice a blocurilor de locuințe din orașul Năsăud, județul Bistrița-Năsăud, etapa I” a fost semnat de către primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea, în data de 18 Decembrie 2017, la Palatul Victoria, în prezența primului ministru al Guvernului și a doamnei Corina Crețu, comisar european pentru Politică Regională.
“Demersul administrației publice locale a avut finalitate. Am semnat la București contractul de finanțare pentru 9 obiective de investiție, respectiv 9 blocuri ce urmează a fi reabilitate termic în perioada imediat următoare. Este un proiect important pentru comunitatea locală, un proiect care pe lângă beneficiile aduse proprietarilor acestora, prin reducerea consumului de energie termică, va schimba pozitiv și aspectul vizual al cartierului de blocuri”, a declarat primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea.
Parteneri în acest demers de reabilitare termică a blocurilor de locuințe sunt și Asociațiile de proprietari, care vor suporta 25% din costurile de reabilitare. Administrația locală va contribui cu 15 % din costuri, iar diferența de 60 % vor fi fonduri europene (FEDR). Cele 9 blocuri de locuințe ce vor intra în această primă etapă de reabilitare sunt:
1. Bloc A1 – Strada Miron Cristea
2. Bloc A2 – Strada Miron Cristea
3. Bloc A3 – Strada Miron Cristea
4. Bloc 5 ABC – Strada Miron Cristea
5. Bloc 7ABC – Strada Miron Cristea
6. Bloc C2 – Strada Bistriței
7. Bloc 12 – Bulevardul Grănicerilor
8. Bloc 1 – Strada Iulian Marțian
9. Bloc Munca Colectivă – Strada Iulian Marțian.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5