SĂ NE FERIM DE GRĂSIMILE CARE NE DISTRUG TINEREŢEA

• Manancati cat mai putina grasime animala.

• Cerceteati eticheta alimentelor procesate, daca gasesti grasimi polinesaturate, cum ar fi uleiul de sofran, de floarea-soarelui, de porumb sau de arahide, fiti siguri ca au fost oxidate intr-un anumit grad.

• Folositi la gatiti si la sosurile pentru salate ulei de masline virgin sau din nuci obisnuite.

• Reduceti consumul de alimente de origine animala, bogate in grasimi saturate si colesterol cum ar fi carnea de porc, vita ,miel, vitel, pielea de pe carnea de pasare, untul, laptele integral, branza si iaurtul gras.

• Manancati peste:contine omega-3 si antioxidanti care tind sa impiedice oxidarea grasimii.

• Manancati fructe si legume bogate in glutation sau suplimente de glutation care sa ajute la anihilarea activitatii radicalilor liberi.Glutatiolul este un antioxidant gen Rambo care neutralizeaza grasimile din tractul intestinal, reducand activitatea radicalilor liberi

• Dovada ca fructele si legumele contin agenti puternici care stopeaza si incetinesc evolutia cancerului este coplesitoare.Aproape 200 de studii au descoperit ca fructele si legumele micsoraeaza riscul de cancer, chiar si in cazul persoanelor in varsta, cu 50%.

• Vitaminele si mineralele ridica sistemul de aparare al celuleor.Luati suplimentar vitamina C, vitamina E, beta caroten si consuma usturoi.Sfat:luati toate vitaminele consumand fructe si legume proaspete.

Toate aceste sfaturi sunt foarte eficiente si benefice cu doua mari conditii: 

  • SA FIE PUSE IN PRACTICA! 
  • SA FIE INSOTITE DE CAT MAI MULTA MISCARE! 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5