Să o votăm pe DORA pentru VALOAREA EI!

Absolventă a Colegiului Naţional „Liviu Rebreanu” din Bistriţa, DORA SALVAN, bistriţeanca noastră, are nevoie de votul nostru pe calculator, până în data de 28.02.2011 inclusiv, fiind în topul celor 30 de reporteri de ştiri din România. Ea lucrează la Prima TV.

Menţionăm că se poate vota o singură dată de pe un calculator într-o zi calendaristică, iar în ziua următoare se poate vota din nou, o singură dată.

Este necesar ca bistriţeanca noastră să câştige topul, fiind o mândrie pentru bistriţeni şi judeţ, actualmente fiind pe locul 2.

Nu uitaţi, nu ezitaţi şi nu lăsaţi să treacă zilele, votaţi pe DORA, să devină câştigătoare.

Ultima săptămână de vot pentru desemnarea celui mai bun reporter tv de ştiri!

Votul pentru desemnarea reporterului tv de ştiri al lunii a intrat în linie dreaptă. Mai avem la dispoziţie doar 5 zile pentru a vota reporterul nostru favorit – DORA SALVAN.

Intraţi pe link-ul http://www.exclusivnews.ro/top30-reporteri-romania

În partea de jos a listei bifaţi cerculeţul din dreptul numelui DORA SALVAN, apoi daţi click pe – „Vote”, vor apărea numărul de voturi pe care le are Dora.

HAIDEŢI SĂ O AJUTĂM! ARE NEVOIE DE VOTURILE NOASTRE!

Comentarii

09/03/11 21:42
Vizitator din G...

Bun , am votat....acum ar fi normal sa ne ziceti rezulatul .......stiu ca inainte de a se termina votul cu o ora, pe primul loc era Dana.....totusi cum s-a terminat ?????Va multumesc.

24/02/11 22:19
Adi

Iti doresc succes, Dora... si imi pare bine sa te vad iar dupa mai bine de douazeci de ani...

Adrian Cherhat

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5