Sâmbătă, în Pădurea Schullerwald, vino la prima ediţie a Crosului Pompierilor Bistriţeni! Vor fi ajutate două familii nevoiaşe

Ce poate fi mai frumos decât să te implici în comunitatea ta și să faci asta prin sport, în aer liber, unde vom crea toate premisele să îți faci prieteni noi! Vă invităm să fiți alături de noi la prima ediție a Crosului Pompierilor Bistrițeni, sâmbătă, 28 septembrie 2019, în Pădurea Schullerwald din municipiul Bistrița, transmite lt. Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU BN.

Potrivit organizatorilor, startul va fi dat la ora 10.00, dar concurenţii sunt aşteptaţi cu minim o jumătate de oră mai devreme. „Propunerea noastră sună așa: Cros Open feminin / masculin - 4 km și “Cursa Copiilor”! Pompierul Salvator bistrițean Nicolae Bălan, cel care ne sprijină cu organizarea tehnică a crosului, ne asigură că traseele stabilite sunt abordabile pentru absolut toată lumea, de la mic la mare. Îl credem pe cuvânt, pentru ca este campionul nostru ce ne reprezintă cu cinste în țară și în străinătate! Cu ajutorul partenerilor noștri - Selgros, Decathlon, Tourmont King, Casa Ema, Asociația Sportivă a Pompierilor din România - Sucursala Bistrita - Năsăud și Asociația OM - Orașul Mariei  - ne dorim din suflet să ajutăm două familii greu încercate, cu mulți copilași, din localitățile Şieu Măgheruş, respectiv Arcalia. La eveniment vor fi pompieri militari bistrițeni, voluntari din cadrul unității noastre, toți împreună cu familiile, dar și partenerii noştri instituționali din activitatea de zi cu zi!”, se arată în comunicatul ISU BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]