Sânegeorz-Băi: Reținut după ce a încălcat ordinul de protecție. Şi-a agresat soţia deşi era obligat să păstreze o distanță de minim 30 de metri

La data de 20 ianuarie a.c., polițiștii din Sânegeorz-Băi au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitate, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție și violență în familie.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în seara de 19 ianuarie 2020, în timp ce se afla pe o stradă din oraș, ar fi agresat-o pe soția sa, o femeie în vârstă de 36 de ani, din aceeași localitate.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat faptul că împotriva bărbatului, Judecătoria Năsăud a dispus emiterea unui ordin de protecție pe o durată de 3 luni. Conform obligațiilor, acesta era obligat să păstreze o distanță de minim 30 de metri față de soția sa, față de reședința acesteia, precum și față de locul de muncă al acesteia, măsură care a fost încălcată.

Ca urmare a celor constatate, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările pentru săvârșirea infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție. În cursul acestei zile, va fi prezentat magistraților, cu propunere de arestare preventivă.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5