Sângeorz-Băi: Dosar penal după ce şi-a părăsit maşina după ce a făcut un accident, băut fiind

În seara de 18 aprilie a.c., polițiștii din Sângeorz-Băi au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din Sângeorz-Băi, despre faptul că autoturismul personal, parcat în apropierea locuinței sale, a fost avariat de un autoturism de teren, iar conducătorul acestuia, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a lăsat autoturismul la fața locului și a plecat.

În scurt timp, polițiștii au depistat, pe o altă stradă din oraș, persoana indicată de apelant, respectiv un bărbat de 42 de ani din Sângeorz-Băi, aflat în stare de ebrietate. Acesta se deplasa pe jos, fiind condus la sediul Poliției orașului Sângeorz-Băi, unde a refuzat testarea cu aparatul etilometru. A fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor, polițiștii au constatat faptul că bărbatul de 42 de ani figurează ca fiind proprietarul autoturismului implicat în accident.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sângeorz-Băi continuă cercetările pentru comiterea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substanțe.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5