Laser

Sărăcie, numele tău e România!

Moto: Socialismul e superior capitalismului! (Marx)

După studii sociologice ale experţilor Uniunii Europene, România e un fel de Cenuşăreasă a Europei, alături de Bulgaria vecină şi anume pe primele locuri, ca sărăcie a populaţiei, naţiei şi pe unul din ultimele locuri în privinţa IQ-ului poporal, adică a coeficientului de inteligenţă a naţiei române. Politicienii şi românii vorbesc mult şi fac/muncesc puţin!

Cea mai săracă şi înapoiată regiune a României este Moldova, iar cea mai bogată este Capitala României, Bucureşti, încă o dovadă a faptului că acolo bate ora exactă, dar şi că acolo rulează şi se potriveşte cel mai bine filmul „Cu mâinile curate!”… Să mai amintim că primăvara lui 2010, bancul la modă e, aici suntem fruntaşi, fruntaşi la bancuri, de am fi şi la muncă, la cultul muncii, ce cam lipseşte: Ştiţi care e cea mai bogată ţară din lume? Răspuns: România! Căci de 2000 de ani se fură şi tot mai este de furat! Sperăm ca intelighenţia dâmboviţeană, plină de purici. Mimând cultura română, băşcălia genetică va investi prin guvernanţi în traducerea acestui banc şi a altora în limbile de circulaţie europeană! Ca să vadă şi ei că ne interesează statisticile europene. Ea fac parte din cei 22 milioane de români dalmaţieni săraci, nu din cei 300 de miliardari şi milionari, hoţi, corupţi, şi… invizibili pentru orice guvernanţi! România deţine şi 6 regiuni – printre cele mai sărace din Lume! Totuşi, ce-am schimbat din 1989? Foştii activ işti şi securişti tot cu ei, sărăcia tot cu sărăcie?! Transilvania, prin cultul muncii şi educaţia româno-germană, europeană, ţine din punct de vedere al venitului naţional, România într-o stare de sănătate financiară! În rest, am devenit sclavi comunitari, căpşunari, deocamdată spaniolo-români, fără botniţe! Unde ne e demnitatea de români?! Singura soluţie, încă o revoluţie!

Stăm la mâna FMI şi a Băncii Mondiale spre a ne plăti salariile şi pensiile! Mai lucrează cineva în România că nu se prea vede în PIB! Aşteptăm sindicatele, săracii României, 22 de milioane să iasă în stradă!

În rest, o ţară a lui Impozit-Vodă, a lui factură-regină, o ţară săracă şi sărăcită de stăpânii Europei, de sclavi comunitari! Ţăranii români nu au cu ce să lucreze pământul arabil şi nici unde să-şi vândă produsele din cauza invaziei de produse agricole europene standardizate şi pline de E-uri şi îngrăşăminte genetice, apropo, jumătate din suprafaţa agricolă a României e necultivată! Suntem 22 de milioane, iar dacă ar produce întreaga suprafaţă agricolă am fi din nou grânarul Europei, am putea hrăni o populaţie de 80 de milioane de oameni. Dar, mai bine să moară capra vecinului! Numai că parcă ne urmăreşte antica caracterizare a lui Herodot că: „dacii sunt cei mai viteji dintre traci, dar… sunt cheflii, leneşi, nu le place să lucreze şi-şi vând copiii la neamurile vecine!” Cum nu vii tu, Ţepeş-Doamne?!

După 20 de ani de haosocraţie am picat din lac în puţ, într-o sărăcie lucie, inechitate socială, având un număr record de TBC-işti şi dogme imbecilizante, printre primele locuri în Europa, numai pe aer încă nu avem taxe şi impozite, dar cine ştie, în viitor, apoi lene mentală şi fizică, de handicapaţi, oficializată de religii şi secte, droguri, crime, sinucideri şi pornografie, analfabetism, violenţă, lipsă de cultură generală, tupeism, obrăznicie şi prostie şmecherească, lipsa coloanei vertebrale spirituale! Oare cine va reuşi să determine poporul român să redobândească cinstea, demnitatea de români şi cultul muncii socialiste într-un capitalism sălbatic?! Când va avea loc „Schimbarea la faţă a României?!”

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5