Laser

Politicienii-guvernanţi, cu insigne de partid, sunt noii Dinu Păturici, ciocoii noi ai României?!

Moto: „Dacii sunt cei mai viteji dintre traci, dar sunt beţivi, laşi, bârfitori, leneşi, îşi vând copiii… (Istorii – Herodot)

România, pe lângă că a devenit, după 1989, o ţară bananieră, cu o societate schizofrenică, fariseic-creştină, formalist, hoaţă, cinică, leneşă, e în mâna politicienilor-guvernanţi, hoţi, corupţi şi criminali, cu măşti pe feţe,, o ţară a paradoxurilor! Iată de ce, în România, deşi se taie pensiile, fapt unic în istoria românilor şi salariile celor 22 de milioane de săraci, minţiţi şi înfometaţi, exterminaţi lent în lagărele sociale ale minciunii şi hoţiei naţionale, veniturile şi averile demnitarilor, politicienilor, miniştrilor, guvernanţilor, baronilor locali, clientelei politice, se măresc, se rotunjesc conturile în bănci din ţară şi străinătate! Cum oare prin muncă cinstită, oare nu trec şi ei prin criza financiară prin care trec popoarele lumii şi românii de rând?! Sau, dimpotrivă, prin hoţie, corupţie politică, minciună, crimă şi şantaj, prin licitaţii şi afaceri oneroase, vânzând ce mai e de vândut în România! Eu îmi scot la vânzare codul genetic, deşi ştiu că nu e o afacere?!!

Iar noi, românii de rând, cinstiţi şi săraci, dar nu proşti, ci prostiţi, minţiţi, manipulaţi electoral, ce aşteptăm? Să fim exterminaţi lent de o gaşcă sau de găşti de golani politici, de parveniţi oneroşi, fără neam şi ţară şi mamă, de noii Dinu Păturici, noii ciocoi ai României?! Ce soluţii avem?

Să-i înlăturăm, prin voinţă populară, pe hoţii politicieni, corupţi şi îmburgheziţi, îmbogăţiţi din buzunarele celor 22 de milioane de români sau să părăsim cu toţii acest pământ numit România, unde se pare că doar dorul, doina, sufletul şi firul de iarbă mai sunt româneşti, ale românilor! Restul a fost vândut, înstrăinat pentru conturile şi averile de milioane de euro şi dolari a unui număr restrâns de politicieni hoţi, cei 197 care au votat împotriva Moţiunii, împotriva celor ce i-au ales!!!

De ce nu se taie veniturile, salariile de sute de milioane ale guvernanţilor, a miniştrilor, a secretarilor de stat, a baronilor locali, a clientelei patronilor politici, directori cu insigne mândre de partid?

Nu mai există români cinstiţi, adevăraţi în România?! Suntem o ţară neguvernabilă? Să fie necesară o dictatură militară sau un rege străin, un nou Ferdinand ori Carol? Căci cu Casa Regală ne-am lămurit, căci îi doare undeva de români şi România din moment ce au scos la vânzare Peleşul şi Branul! Ce este asta români?

Să fim chiriaşi, azi, mâine în România?! Sau să ne spună FMI-ul sau UE ultimativ: Ultimul român care pleacă din România să stingă lumina!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5