Sărbătoare fotbalistică cu “vulturii” de la Cetate

Dacă vacanţa Ligii a IV-a încă mai continuă, prilej de bucurie pentru aceştia, iată că sâmbătă, 28 februarie, de la ora 18, la Căminul Cultural din Orheiu Bistriţei, conducerea Asociaţiei Sportive Voinţa Cetate, alături de componenţii echipei, au uitat pentru un moment de grijile campionatului, distrându-se până în noapte târziu. Au răspuns prezent la această acţiune Liviu Peica – preşedintele secţiei de fotbal, unul din sponsorii echipei, Gavril Ursa, şi el finanţator, Ionuc Aluaş – primarul comunei Cetate, alături de viceprimarul Emil Ilieş. Nu a fost prezent, din motive personale, Ionel Peica – sponsor şi el la această echipă.

Dacă am amintit despre cei din conducere, nu voi omite un grup de oameni care mai tot timpul sunt alături de echipă la bine şi la rău, aici amintim pe: învăţătorul satului Ioan Dreptate şi prof. Ovidiu Raţiu, întemeietorii echipei de fotbal cu ani în urmă, Ioan Cojoc – secretarul primăriei, Cotoc Ioan – antrenor secund la echipa a doua, Costinea Ilie, Bozga Gabriel – profesor şi antrenor la echipa a doua, Timiş Gavril, Viorel Peica, Titi Voica – antrenorul echipei, Marius Apostol – responsabil cu baza sportivă şi magazinerul echipei etc.

Pentru returul care bate la uşă, antrenorul Titi Voica a adunat în jurul său următorii jucători: portari – Şara, Gălăţan şi Mărghidan, jucători de câmp: Clapa, Ploscar, Georgiu, Chira, Cira, Găborean, Coşneac, Negrea, Şuvei, Găluşcă, Recean, Dumitrean, Ilieşiu, Huciu, Curtuşan, Tofană, Mocanu şi Ilovan.

Liviu Peica: “Dorim să ne poziţionăm pe primele trei locuri la finele campionatului. Ne axăm pe jucătorii tineri din echipa a doua, care vor fi promovaţi alături de cei cu experienţă. Cât despre transferuri şi plecări, nu pleacă nimeni şi nu vine nimeni. Sperăm că vom trece cu brio de acest retur”.

Ionuc Aluaş, primar: “Dorim seriozitate multă, trebuie să ştim că fotbalul se joacă cu o minge şi nu cu zece. Doresc să ne clasăm în fruntea clasamentului, obiectiv propus de mine la instalare. O să le acord sprijinul meu, punându-le la dispoziţie toate condiţiile, ţinând cont că la Cetate au fost şi vor fi condiţii pentru a face sport. Vom continua lucrările la tribuna acoperită pe toată latura terenului. Aceasta se va întâmpla odată ce timpul ne va permite. Vom crea spaţii de parcare pentru autoturismele care vor veni la stadion”.

Gavril Ursa, “Electro-Ursa”: “Ne-am adunat în această seară şi dorim să uităm de grijile campionatului, să stăm la un pahar de vorbă. Cât despre fotbal, pot afirma că vom crea condiţii dintre cele mai bune dar, bineînţeles, că şi jucătorii echipei trebuie să joace la randament maxim. Doresc să ne clasăm pe unul din primele trei locuri la finalul campionatului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5