Sărbătoarea narciselor, în Parcul Naţional Munţii Rodnei

Cea de a şaptea ediţie a Sărbătorii narciselor, desfăşurată la finele săptămânii, în organizarea Administraţiei Parcului Naţional Munţii Rodnei în colaborare cu Jandarmeria montană Rodna, a fost un bun prilej pentru a fi marcate Ziua Europeană a Parcurilor şi Ziua Parcului Naţional Munţii Rodnei.

Iniţial, acţiunea a fost planificată pentru ziua de 24 mai, dar pentru că exemplarele din Poiana cu narcise din masivul Saca au înflorit mai devreme, evenimentula fost reprogramat.

În fapt, elevi de la Clubul Elevilor din Sângeorz-Băi şi ai Liceului Tehnologic “Liviu Rebreanu” din Maieru au făcut o drumeţie până la Poiana narciselor, traseul fiind ecologizat. De asemenea, a fost promovat şi un concurs thematic. “În urma acestor activităţi au fost decernate premii care au constat în diplome, dulciuri, tricouri şi materiale publicitare. Reprezentanţi din cadrul Postului de Jandarmi Montani Rodna au fost prezenţi pe toată durata evenimentului, pentru a însoţi elevii pe traseu. Acest eveniment care a devenit o tradiţie în zonă este aşteptat cu emoţii şi nerăbdare de elevii din cadrul şcolilor menţionate”, se arată în comunicatul transmis de Administraţia PNMR.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5