Şase cazuri noi în judeţ! 927 persoane confirmate cu CoVid-19!

La nivelul județului Bistrița-Năsăud, astăzi, sunt 927 cazuri confirmate de CoVid-19, cu şase în plus faţă de miercuri.  Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 28 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Per rotal, au fost efectuate 173 teste, dintre care 172 la Spitalul Județean de Urgență Bistrița-Năsăud. 

Am ajuns la 3,24 cazuri de îmbolnăvire la mia de locuitori, care ne plasează pe locul 10 la nivel naţional.

 Din păcate, sunt 73 decese, dar şi  722 persoane vindecate.

La nivelul judeţului, 73 persoane sunt izolate, iar 360 persoane în carantină.

***

 Până în prezent, 51 cadre medicale (16 medici, 35 asistenți) și 18 persoane parte din personalul auxiliar (infirmiere, brancardieri) și un angajat din cadrul personalului suport au fost confirmate cu Coronavirus. Dintre acestea, 47 au fost vindecate.
 Printre pacienții confirmați cu Coronavirus se află și o persoană angajată a Serviciului de Ambulanță Județean.
 Patru persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al județului Bistrița - Năsăud. Două sunt declarate vindecate.
  76 persoane confirmate cu Coronavirus sunt angajați ai unor agenți economici din județ. Dintre acestea, 22 au fost declarate vindecate.
 Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt pacienți ai unui centru de dializă din județ. Două au fost declarate vindecate.
 Opt persoane bolnave de CoVid-19 fac parte din personalul unor primării din județ. Șase dintre acestea au fost declarate vindecate.
 O persoană bolnavă de CoVid-19 este angajat al Casei Județene de Asigurări de Sănătate Bistrița-Năsăud.
12 persoane sunt polițiști din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție. Patru dintre acestea au fost declarate vindecate.
Trei persoane dintre cele confirmate cu Coronavirus sunt din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean. Una a fost declarată vindecată.
 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5