SC Electro Ursa Serv Com SRL Bistriţa, la a 20-a aniversare

Când spui Electro Ursa, spui 20 de ani de activitate pe piaţa bistriţeană şi pe plan naţional. Când spui Electro Ursa spui multă muncă, un colectiv selectat pentru asemenea lucrări, cu specialişti în domeniu. Când spui Electroursa este suficient să ieşim afară noaptea şi să observăm oraşul sau localităţile judeţului nostru cum sunt iluminate. Multe transformatoare, multă muncă pe teren greu accesibil, acolo unde doar paşii de om fac. Cea mai mare satisfacţie a omului, a managerului firmei, Gavril Ursa, este atunci când citeşte pe feţe oamenilor bucurie, bucurie că acest om le-a adus lumină în case şi că, copiii lor pot să înveţe în cele mai bune condiţii. Când spui Electro Ursa spui respect, seriozitate şi ambiţie.
Luni, 20 iulie, începând cu ora 14.30, la sediul firmei era forfotă mare. Angajaţii firmei aşteptau cu nerăbdare conducerea unităţii pentru a aniversa cum se cuvine cei 20 de ani de activitate. Preotul Nicolae Feier a oficiat o slujbă religioasă şi a binecuvântat clădirea şi angajaţii societăţii, după care cu toţii s-au îndreptat spre localul restaurantului Casa Bistriţeană pentru a se respecta cum se cuvine. Printre invitaţi au fost viceprimarul municipiului – George Avram, din partea conducerii Electrica – ing. Adrian Miholca şi ing. Zaharia Morar, precum şi omul de afaceri bistriţean Aurel Danci. Aceştia au ţinut să felicite conducerea firmei la cei 20 de ani de activitate, cât şi angajaţii pentru profesionalismul de care au dat dovadă în toţi aceşti ani.
În final, directorul firmei, Gavril Ursa, le-a mulţumit personal tuturor invitaţilor care au participat la acest eveniment major, cât şi angajaţilor firmei pe care o coordonează.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5