SC Silvania Internaţional SRL Anieş, locul I pe ţară la topul industriaşilor 2008

Pentru rezultate deosebite obţinute în anul 2008, firma SC Silvania Internaţional SRL Anieş, patronată de familia Emil Iugan, a obţinut un remarcabil succes la „Topul industriaşilor 2008”, locul I pe ţară şi Diploma de Onoare. Evenimentul s-a desfăşurat în data de 4 noiembrie 2008, la Bucureşti, la Clubul Diplomaţilor, sub patronajul Parlamentului României, în parteneriat cu Primăria municipiului Bucureşti şi a fost organizat de Confederaţia Patronală din Industria României. Diploma de Onoare este semnată de preşedintele CONPIROM, Vasile Turcu şi preşedintele CONCORDIA, Dan Gheorghiu. Firma câştigătoare din Anieş a fost reprezentată cu deosebit succes, de domnii Emil şi Octavian Iugan.

SC Silvana Internaţional SRL, membră a Asociaţiei Patronale a Forestierilor din România, are o cifră de afaceri de 17 milioane euro pe an şi obiect de activitate exploatarea, debitarea şi prelucrarea primară şi superioară a lemnului.

Confederaţia Patronală din Industria României, CONPIROM, s-a înfiinţat la 20 martie 1992, ca urmare a nevoilor agenţilor economici, membri ai federaţiilor patronale pe ramură, de a se asocia într-o confederaţie care să le reprezinte interesele în relaţiile cu autorităţile publice, cu sindicatele şi cu asociaţii sau organisme din ţară şi străinătate.

Astăzi, 70% din producţia industrială a economiei naţionale este dată de membri CONPIROM, prin cele peste 1400 de societăţi comerciale mijlocii, mari şi foarte mari. Peste un milion de salariaţi lucrează în aceste societăţi.

Confederaţia Patronală din Industria României, CONPIROM şi Confederaţia Patronală CONCORDIA au semnat marţi, 4 noiembrie 2008, la Clubul Diplomaţilor din Bucureşti, actul de constituire al „Alianţei Patronatelor din Industrie şi Energie”. Alianţa acordă trofee, în cadrul „Topului Industriaşilor 2008”. Rolul primordial al acestei Alianţe este acela de a iniţiat şi favoriza dialogul între factorii implicaţi în dezvoltarea economică şi socială, de a contribui la exploatarea şi valorificarea maximă a resurselor naţionale, în condiţiile limitării la minimum a efectelor negative ale activităţii economice asupra mediului înconjurător.

Domnul Emil Iugan, fondatorul grupului de firme MIS din Anieş, comuna Maieru, şi-a dezvoltat afacerile în domeniul exploatării şi prelucrării lemnului. Silvania Internaţional se ocupă cu exploatarea lemnului, ca afacere de familie. În prezent, familia Emil Iugan conduce un grup de firme a cărui cifră de afaceri s-a ridicat, anul trecut, la circa 27 milioane euro şi în care sunt angajate 740 de persoane.

Locul întâi pe România al SC Silvana Internaţional SRL Anieş la „Topul Industriaşilor 2008”, este un remarcabil succes care arată seriozitatea şi forţa firmei de a se afirma pe această piaţă dură a lemnului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5