PD-L nu mai gândeşte altfel, PD-L ţine cu tine

Schimbare de slogan în prag de campanie

Partidul Democrat Liberal îşi schimbă sloganul din „Gândim altfel” în „PD-L ţine cu tine”. Sloganul „Gândim altfel” este genericul sub care democrat-liberalii au prezentat programul de guvernare şi a fost conceput de Narcisa Iorga, şefa Biroului de Presă a PD-L. „Gândim altfel” nu a fost agreat de echipa de consultanţi cu care lucrează partidul, şi astfel s-a ajuns la formula „PD-L ţine cu tine”. Primul variantă a consultanţilor a fost „România pe mâini bune”, slogan care se mai află şi în prezent pe prima pagină a programului de guvernare ce poate fi consultat pe site-ul www.gandimaltfel.ro.

„România pe mâine bune” nu a reuşit să aibă viaţă lungă, fiind abandonat din cauza conotaţiei care i s-ar fi putut da „mâinii”.

Unii candidaţi PD-L folosesc în continuare acest slogan pentru prezentarea programului electoral. De exemplu, candidatul PD-L pentru Camera Deputaţilor pe Colegiul 1, Ioan Nelu Botiş.

Dacă accesăm site-ul acestuia, în scrisoarea adresată bistriţenilor, observăm că „România pe mâini bune” este un program prin care PD-L şi candidatul Ioan Nelu Botiş se obligă să rezolve ceea ce este important pentru dumneavoastră, pentru comunitatea în care trăim şi în care dorim să ne creştem copiii, nepoţii şi să ne îngrijim părinţii (n.r.-… în atenţia celor care se ocupă de campania lui Ioan Nelu Botiş, corect este „să ne creştem copiii”, nu „să ne creştem copii”).

Sloganul „România pe mâini bune” nu a reuşit să se impună în faţa lui „Gândeşte altfel”, care la rândul său nu a rezistat mult timp. I-a luat locul, sloganul „PD-L ţine cu tine”.

Şi uite aşa, în prag de campanie electorală, democrat-liberalii nu vor mai gândi altfel, ci vor ţine cu tine.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5