“Școala Gimnazială Grigore Silași”, într-un amplu proces de reabilitare!

Se lucrează la “Școala Gimnazială Grigore Silași” cu sediul pe strada Petru Maior, școală care a intrat într-un amplu proces de modernizare și reabilitare din temelii cu ajutorul fondurilor europene.
Obiectivul este ca în termen de 12 luni de zile toți elevii ciclului primar să se întoarcă în școala nouă. Reabilitarea cuprinde toată infrastructura necesară, de la dotări tehnice la echipamente educaționale, precum și construcția de terenuri sintetice în curtea școlii. Investiția în sistemul educațional este o prioritate pentru administrația locală, anunţă primarul Nicolae Moldovan.
La finele lunii ianuarie, a fost predat obiectivul “Școala Gimnazială Grigore Silași” în vederea reabilitării acestuia. "Și Școala Gimnazială “Grigore Silași” din centrul orașului deja este în proiectare în vederea finanțării din fonduri europene în exercițiul financiar 2021-2027. Educația este un domeniu important pentru comunitatea noastră și ne dorim ca toți elevii și profesorii să aibă parte de un mediu de învățare și predare la standarde înalte", a menţionat edilul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5