Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Năsăud gazda unui proiect Erasmus !

În perioada 6-10 martie 2017, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Năsăud este gazda proiectului „Mind Mapping and Multiple Intelligence for primary education”.
Echipe de tip mixt, cu mobilități ale profesorilor și elevilor vor avea la dispoziție 5 zile pentru a parcurge un program de tip Erasmus, în orașul Năsăud și în împrejurimi. Delegații din 5 țări, în total un număr de peste 35 de persoane din Grecia, țara coordonatoare, Italia, Polonia, Portugalia, Turcia la care se adaugă România, reprezentată de gazda acestei mobilități, Școala Gimnazială Mihai Eminescu Năsăud, vor avea posibilitatea de a lucra împreună timp de 5 zile.
Echipa de proiect a Școlii Gimnaziale Mihai Eminescu Năsăud, formată din prof. Mărioara Secheli, prof. Bidică Emilia, prof. Mureșan Adela Gabriela, coordonatorul proiectului, prof. Timiș Adela și prof. Cira Ioana, alături de colegi, au conceput un program interesant pentru oaspeții străini.
În prima zi oaspeții vor avea ocazia să viziteze școala gazdă, unde li s-a pregătit un program artistic, după care se vor întâlni cu primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea pentru salutul oficial din partea administrației publice locale.
Următoarele două zile de activități se vor desfășura la școală, sub formă de ateliere de lucru cu tematica întâlnirii, respectiv „inteligențele multiple”.
A patra zi este dedicată vizitei la Salina Turda și în orașul Cluj-Napoca, iar la final vor fi prezentate, în mod oficial, concluziile acestei întâlniri.
În speranța că oaspeții vor petrece zile minunate de primăvara în orașul Năsăud, întregul colectiv de cadre didactice ai școlii gazdă, elevii și comunitatea locală le urează tuturor - Bun venit !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5