Se așteaptă ordinul de începere a lucrărilor la Complexul Sportiv Multifuncţional de la Năsăud

       În perioada imediat următoare, ar putea fi dat ordinul de începere a lucrărilor la Complexul Sportiv Multifuncţional de la Năsăud. Primarul Dorin Vlașin va merge la Compania Națională de Investiții, cea care finanțează proiectul, zilele acestea urmând să fie depuse și ultimele documente de către  constructor, și anume MIS Grup. Potrivit edilullui Năsăudului, proiectul tehnic a suferit foarte multe modificări, pentru că ideea a pornit în 2013, studiul de fezabilitate a fost realizat în 2015-2016, apoi a fost nevoie de o actualizare prin prisma eficientizării costurilor de funcționare și întreținere.

Noul complex sportiv care se va construi în orașul Năsăud va fi alcătuit din mai multe corpuri de clădire dar și terenuri exterioare, fiind un complex multifuncțional.

Clădirea principală va adăposti un bazin de înot (cu dimensiunea 25m x 12.5m) cu vestiare, inclusiv pentru bazinele exterioare, gradene pentru spectatori (150 de locuri), zonă de recuperare pentru sportivi (cu saună uscată și saună umedă), cabinet medical, zonă de alimentație publică, sală de fitness și sală pentru tenis de masă.

Cel de-al doilea corp de clădire este destinat cursurilor pentru copii și dispune de 3 săli unde aceștia se pot înscrie în cluburi de pictură, de șah și de fotografie. Adiacent terenurilor de sport va fi un alt corp de clădire care va adăposti două vestiare de câte 40 de locuri fiecare, un depozit pentru materiale sportive și un magazin cu terasa acoperită.

Complexul va beneficia de mai multe terenuri exterioare, respectiv un teren pentru mini-fotbal, un teren pentru tenis, un teren multifuncțional pentru volei și baschet, pistă de skateboard, gradene exterioare pentru spectatori și două bazine exterioare (unul pentru copii cu adâncimi între 0,4m și 0.9m și unul pentru adulți cu o adâncime de 1,5m)
Obiectivul de investiții va avea și un total de 152 de locuri de parcare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5