Se caută asistenţi medicali pentru Anglia

Asistenţii medicali au din nou posibilitatea să obţină posturi bine plătite în ţări europene. Marea Britanie are în continuare nevoie de asistenţi medicali români, însă pentru ca aceştia să ajungă să lucreze în spitale ca asistenţi, într-o primă fază, de regulă, trebuie să opteze pentru posturi de infirmieri.

După ce pornesc de pe poziţia de ,,Care Asistent”, asistenţii medicali pot să-şi pregătească actele pentru înscrierea în Nurse Medical Council pentru a profesa ca asistenţi medicali.

Ca infirmieri, experienţa necesară pentru a ajunge pe post de asistent medical este, de regulă, de doi, trei ani.

Prin Work Experience se oferă posturi asistentelor medicale, iniţial cu un salariu de 6-7,8 lire pe oră, pentru ca apoi salariul de asistent medical să ajungă la 11 lire pe oră.

Cazarea se asigură contra cost, fiind cuprinsă între 50 şi 70 de lire pe săptămână. Utilităţile pot costa între 50 şi 100 de lire pe lună. Masa este asigurată de angajator în timpul programului de lucru.

Se lucrează în jur de 40 de ore pe săptămână. Între cerinţele pentru angajare se numără experienţa în infirmerie sau îngrijire persoane vârstnice, cu dizabilităţi, copii, cunoaşterea limbii engleze la nivel cel puţin conversaţional.

Se va susţine un interviu telefonic în limba engleză cu angajatorul, înainte de plecarea şi emiterea contractului de muncă. Vârsta între 25 şi 45 de ani constituie, de asemenea, o altă cerinţă a angajatorilor.

La angajare se preferă femei, însă pot aplica şi bărbaţii dacă au experienţă şi abilităţi potrivite pentru astfel de activităţi.

Cei interesaţi pot afla mai multe informaţii pe site-ul www.workexperience.ro.

De la începutul anului, la DSP B-N s-au depus câteva solicitări pentru certificatele de conformitate de care au nevoie asistenţii medicali pentru a lucra în străinătate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5