Se circulă în condiţii de iarnă, în zona de munte a judeţului! Drumarii intervin pentru curățarea carosabilului

Update: Carosabilul pe DN 17, în Pasul Tihuța, a fost curățat. 

 

Suntem sub Cod galben de intensificări ale vântului la munte și ninsori viscolite la peste 1500 m, până duminică 17 martie, ora 03:00. Este lapoviță și ninsoare în județ, se circulă în condiții de iarnă în zona de munte, dar se intervine cu utilaje de deszăpezire și material antiderapant, pentru a curăța carosabilul, anunță Instituția Prefectului. De altfel, intervenţiile au început încă de azi-noapte, pe toate tronsoanele de drum pe care a fost nevoie, cu 13 autoutilaje și 60 tone de material antiderapant.

Puncte de intervenție unde se acționează intensiv, datorită dificultății traseului: DN 17C Fiad-Dealul Ștefăniței , DN 17 Tiha Bârgăului - Piața Fântânele și DN 17 D Sîngeorz-Băi - Valea Mare.
 SDN Bistrița face patrulări și pe restul sectoarelor, în special pe zonele de vârfuri: Dealul Dumitrei, Dealul Herinei, Teaca, Dealul Mocodului.Poliția Rutieră a restricționat traficul greu pe DN 17, până la curățarea părții carosabile și monitorizează viabilitatea drumului.

De asemenea, Poliția Rutieră vă recomandă să adaptați viteza la condițiile de drum și să aveți autovehiculele echipate cu anvelope specifice sezonului de iarnă.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență monitorizează în permanență starea drumurilor.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5