Se mărește satul de vacanţă de la Băile Figa

Toate loturile de teren destinate construirii de cabane turistice in Parcul Balnear Baile Figa, puse la dispozitie de catre Primaria beclenara, au fost ajudecate până acum, în schimbul unei taxe de 500 de lei, sumă pe care fiecare beneficiar o achită anual primăriei în contul suprafeţei concesionate, căci aceasta este forma juridică în baza căreia se foloseşte în privat fondul funciar public disponibil pe păşunea Podirei, în apropierea parcului balnear. Deja, mai multe construcţii din lemn masiv, amplasate pe parcele publice concesionate de Primăria Beclean, stau ca exemplu despre cum va arăta în curând zona destinată cazării turiştilor ce vin să îşi petreacă vacanţele la Băile Figa.
Pentru cei care mai doresc să investească în construirea unei cabane sau case de vacanţă o veste buna este ca Primaria orasului Beclean pregatește un nou lot de parcele destinate licitatiilor in vederea construirii de cabane turistice la Baile Figa, pentru care procedurile de licitatie vor fi la fel ca si pentru primul set de loturi, epuizat recent. Este bine de reamintit că administraţia locală beclenară va asigura în zonă toate utilităţile necesare bunei funcţionări a cabanelor şi amenajarea infrastructurii de acces la cabane, drumuri, alei, trotuare.
După cum se lucrează şi în aceste zile la dezvoltarea acestui adevărat sat de vacanţă de la Băile Figa , este mai mult ca sigur că într-un timp foarte scurt locurile de cazare pentru turişti vor deveni o parte atractivă a ofertei de vacanţă la parcul balnear, conform estimărilor avansate de autorităţi.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5