În 2 iunie, alegeri la organizaţia municipală de femei a PNL

Se pregăteşte intens pentru şefia organizaţiei, Daniela Avram

În cadrul organizaţiei PNL Bistriţa reîncep alegerile. După dizolvarea organizaţiei municipale PNL Bistriţa, de data aceasta a venit rândul femeilor să-şi voteze liderii.

Luna viitoare este dedicată femeilor liberale din Bistriţa. După demisia Vioricăi Calo, după ce aceasta a optat pentru funcţia de vicepreşedinte în cadrul BPM Bistriţa, a fost necesară programarea unor noi alegeri. Şi pentru ca scrutinul să se desfăşoare ca la carte, s-a început cu dizolvarea organizaţiei municipale de femei, după cum a declarat preşedintele interimar, Daniela Avram.

,,Aseară (n.r. - joi, 12 mai) am dizolvat organizaţia municipală de femei, având ca obiectiv să facem o organizaţie pentru a susţine activitatea şi proiectele din Bistriţa, inclusiv proiectul – 10 pentru Bistriţa.

Alegerile vor avea loc în data de 2 iunie. Se vor face alegeri pentru funcţia de preşedinte, vicepreşedinte, secretar, trezorier, membrii BPM şi supleanţi”, a spus Daniela Avram.

Cât despre eventualele candidaturi la preşedinţia organizaţiei, Daniela Avram a declarat, ieri, în cadrul unei conferinţe de presă, că deocamdată este singura candidată care şi-a manifestat deschis opţiunea pentru a intra în cursa pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale de femei a PNL .

,,De 7 ani sunt membru PNL şi deţinând mai multe funcţii administrative în cadrul partidului, m-am decis să candidez pentru această funcţie, considerând că prin experienţa acumulată aş putea să formez o echipă şi să conduc o organizaţie puternică de femei liberale. În Bistriţa sunt foarte multe femei de succes din domenii diferite care ar vrea să-şi exprime un punct de vedere pentru cetăţeni”, a precizat Daniela Avram.

Daniela Avram este de profesie economist, este căsătorită, mama a doi copii. Din 2004, de când este membru PNL, Daniela Avram a deţinut funcţiile de trezorier preşedinte al Comisiei de Buget Finanţe al organizaţiei judeţene. De asemenea, potrivit CV-ului furnizat de Biroul de presă PNL B-N, Daniela Avram este şi coordonatorul unor proiecte liberale la nivel naţional.

În acest moment, deţine funcţia de preşedinte interimar al organizaţiei municipale de femei a PNL Bistriţa.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5