Secretar de stat Monica Săsărman: Peste 36 milioane lei vor ajunge în patru comunități din Bistrița-Năsăud - Uriu, Mărișelu, Sânmihaiu de Câmpie și Tiha Bârgăului!

Peste 36 milioane lei vor ajunge în cele patru comunități din județul meu, Bistrița-Năsăud!, anunță secretarul de stat Monica Săsărman. Potrivit acesteia, o nouă sesiune de semnare a contractelor de finanțare în cadrul Programului "Anghel Saligny" a fost organizată la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, de către ministru Adrian Veștea.
"Dacă săptămână trecută, primarul Ioan Mate a semnat un contract de 10.000.000 lei pentru Sânmihaiu de Câmpie, azi a fost rândul altor trei primari: Vasile Sut, primar al comunei Tiha Bârgăului, Horea Calin Petruț, primar al comunei Mărișelu și Radu Spermezan, primar al comunei Uriu.În acest demers au fost susținuți și de ministrul Bogdan Ivan Gruia. Comunitățile din Bistrița-Năsăud demonstrează încă o dată spiritul competitiv, fiecare dorind să atragă cât mai multe fonduri pentru dezvoltare. Sunt mândră cu așa echipă unită și puternică! Felicitări, domnilor primari! Felicitări tuturor celor care v-ați implicat în aceste proiecte!
Și, cum spunea și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud Emil Radu Moldovan, "continuăm munca"", este mesajul transmis de secretarul de stat de la Ministerul Dezvoltării, Monica Săsărman.
Astfel, printre contractele de finanțare semnate luni figurează comunele Tiha Bârgăului - Modernizare infrastructură de interes local în comuna Tiha Bârgăului, cu o valoare de 8.487.330,62 lei, Mărișelu - Modernizare străzi în comuna Mărișelu, în valoare de 10.000.000,00 lei, Uriu - Modernizare străzi secundare în comuna Uriu, cu o valoare de 7.420.000,00 lei. Săptămâna trecută a fost semnat contractul de finanțare pentru Sânmihaiu de Câmpie, pentru proiectul "Modernizare drumuri de interes local în comuna Sânmihaiu de Câmpie", cu o valoare de 10.000.000,00 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5