Şedinţa de instruire a secretarilor marcată de festivism

Secretarul primăriei Sînmihaiu de Câmpie a ieşit la pensie cu flori şi diplome

Şedinţa de instruire, de ieri, a secretarilor din cele 62 de primării din judeţ a debutat cu flori şi înmânări de diplome. După aproape 36 de ani în slujba primăriei din Sînmihaiu de Câmpie, secretarul Ana Moldovan a ieşit la pensie, în aplauzele şi felicitărilor colegilor, precum şi ale prefectului Ioan Szilagyi, ale subprefectului Mica Oprea, şi ale secretarului general CJ Iosif Redl. Momentul a fost unul plin de emoţie.

,,Am convingerea că am colaborat bine atât cu Instituţia Prefectului, cât şi cu Consiliul Judeţean. Omul poate face mult în viaţă, dacă îşi doreşte şi dacă pune suflet. Colegilor mai tineri le doresc să iasă la pensie ca şi mine, în condiţii umane şi de sănătate. Mulţumesc pentru colaborare şi reprezentanţilor celor două instituţii. Împreună am găsit soluţii de rezolvare a problemelor, şi de încurajare când am avut obstacole”, a declarat Ana Moldovan.

Ca între pensionari, prefectul Ioan Szilagyi a felicitat-o pentru munca depusă pe secretara primăriei Sânmihaiu de Câmpie, şi i-a înmânat un coş cu flori şi o diplomă.

Acelaşi gest l-a făcut şi secretarul Consiliului Judeţean Iosif Redl. ,,Am lucrat 20 de ani cu Domnia Sa, şi îi mulţumesc pentru activitate. O carieră, eufemistic, se încheie... cu pensionarea”, a concluzionat Iosif Redl.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5