Secţia de Pediatrie a spitalului din Năsăud, la standarde europene!

În preajma Sărbătorilor Pascale, primarul oraşului Năsăud, Dorin Vlaşin, a venit cu o veste bună pentru locuitorii din zonă.
"În urma lucrărilor de reabilitare și dotare, Secția de Pediatrie din cadrul Spitalului Orășenesc "Dr. George Trifon" a ajuns la standarde europene! Etajul unde sunt trataţi copillaşii din Ţara Năsăudului este de nerecunoscut! Alături de viceprimarul Marius Bodea și managerul spitalului, Daniel Marcu, am făcut o trecere în revistă a lucrărilor finanțate de către Asociația de Dezvoltare Intracomunitară Spitalul Orășenesc Năsăud și Asociația Alături de Oameni din Cluj Napoca. Astfel că materialele de construcții, tarkett-ul, tâmplăria PVC și manopera au fost asigurate din fondurile donate de către A.D.I Spitalul Năsăud în numele tuturor cetățenilor arondați aici. Picturile de pe pereți, televizoarele, jucăriile, jaluzele și alte dotări au fost sponsorizate de către o mână de oameni cu suflet mare din Cluj Napoca!", a transmis primarul Vlaşin.
Potrivit acestuia, au fost trecute în revistă și achizițiile făcute în 2020 cu sprijinul financiar din partea Guvernului, în valoare de de 2,4 milioane de lei, şi anume stația de oxigen medical, lampa de operație, ecograf cu trei sonde din care una digitală, stație de sterilizare, 36 de paturi pentru pacienți cu noptieră și suport perfuzie, incubator pentru transport, concentratoare de oxigen, console gaze medicale, electrocardiograf portabil, monitor funcții vitale și trei defibrilatoare.

"În acest an ne dorim să modernizam secția de Ginecologie, iar lucrurile nu se vor opri aici. Vom demara un proiect capital, care va cuprinde modernizarea, extinderea și dotarea spitalului!
Vreau să le mulțumesc încă o dată colegilor primari din cele 23 de localități, membre ale A.D.I Spitalul Orășenesc Năsăud, tuturor celor care au susținut financiar spitalul nostru și, nu în ultimul rând, membrilor personalului Spitalului Orășenesc "Dr. George Trifon" din Năsăud!", a transmis edilul Năsăudului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5