Sedintele Consiliului Local in luna octombrie.

In luna octombrie Consiliul Local Beclean a avut doua intilniri de lucru. Prima dintre ele, sedinta ordinara a lunii, a avut loc in ziua de 24 octombrie, in sala de sedinte de la Primaria orasului. Pe ordinea de zi au figurat trei puncte, dintre care doua au fost proiecte de hotarare iar cel de-al treilea a fost capitolul Diverse, la care alesii beclenarilor dezbat petitii, sugestii sau solicitari venite din partea unor localnici sau alte probleme de interes comunitar.

Primul proiect de hotarare discutat de catre consilierii beclenari a fost un proiect de hotarare privind rectificarea bugetului orasului Beclean pe anul 2008. Proiectul a fost aprobat in unanimitate de catre consilierii prezenti la sedinta. Cel de-al doilea proiect de hotarare a fost el referitor la onesionarea catre S.C. ,,Dan Steel Group,, S.R.L. a terenului aferent drumului de acces la societate, proiect are si el a fost adoptat in unanimitate de catre alesii locali beclenari.

In ultima parte a sedintei, consilierii au discutat, la capitolul Diverse, cateva probleme de interes comunitar, care urmeaza sa fie ulterior transformate in hotarari de consiliu ce vor fi supuse aprobarii in sedintele viitoare ale Consilului Local.

Cea de-a doua intalnire a Consiliului Local Beclean a avut loc joi, 30 octombrie, fiind, de aceasta data vorba de o sedinta extraordinara a legislativului local beclenar. Pe ordinea de zi a figurat un singur punct, fiind vorba de un proiet de hotarare privind stabilirea comisiei pentru verifiarea situatiilor de lucrari si a stadiului fizic de executie a construtiilor de locuinte sociale conform Legii 114/1996.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5