SELGROS vine la Bistriţa!

SELGROS CASH&CARRY SRL  va construi un magazin la Bistriţa, pe str. Calea Moldovei, nr. 13, potrivit anunţului public pentru obţinerea avizului de mediu depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Bistriţa-Năsăud.

„Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 19 magazine în România. Suntem apreciați în primul rând de clienţii profesionişti, care găsesc în magazinele noastre tot necesarul pentru afacerea lor. Oferim zilnic un sortiment bogat şi diversificat, calitate înaltă la preţuri avantajoase și servicii excelente. Cu alte cuvinte, soluții eficiente pentru afaceri profitabile.

Magazinele noastre funcţionează în sistem cash & carry, o formă de comerţ en-gros cu autoservire, pe bază de legitimație, în care clientul îşi alege produsele, le achită şi le transportă la locul afacerii sale, pentru a le folosi ca și consumabile sau a le revinde.

Fiecare magazin Selgros din Romania pune la dispozitia clientilor peste 41.000 de articole, dintre care aproximativ 24.000 de articole Food şi peste 17.000 de articole Non-Food. Suprafața de vânzare standard a magazinelor noastre este de 10.000 de metri pătrați. Fiecare magazin dispune de parcare cu 500-700 de locuri, parțial acoperite”, este descrierea comnpaniei, de pe site-ul propriu.

Selgros Cash & Carry SRL este o societate a grupului TransGourmet, controlat astăzi integral de compania Coop Elveţia, Selgros deținând în prezent 87 de magazine, 44 în Germania, 15 în Polonia, 8 în Rusia şi 20 în România. TransGourmet acţionează în domeniul B2B-Foodservice în Germania, Elveţia, Franţa, Austria, Polonia, România şi Rusia. În 2014, Grupul Transgourmet înregistra 22.800 de angajați în Europa și venituri de circa 7,5 mld euro. 

Selgros a intrat pe piaţa românească în anul 2001 prin deschiderea primului magazin în Braşov, unde se află şi sediul administraţiei centrale. Rețeaua Selgros s-a extins apoi an de an, fiecare din cele 19 magazine însemnând o investiție de circa 15 milioane de euro:

2002: Bucureşti-Pantelimon, Bucureşti-Băneasa şi Târgu Mureş

2003: Bucureşti-Berceni
2004: Constanța Sud şi Timişoara
2005: Oradea, Cluj Napoca, Arad şi Craiova
2006: Ploieşti şi Bacău
2007: Iaşi, Suceava şi Galați
2008: Brăila
2009: Bucureşti-Drumul Taberei
2011: Constanța Nord

În 2015 a fost inaugurat centrul de distribuție logistică pentru gastronomi în Pantelimon, chiar lângă magazin. 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5