Septimiu, fiul regretatului primar Olimpiu Iuga Napeu, a absolvit Academia de Poliţie. La eveniment, alături de el, primarul Ionuţ Cifor

Momente emoţionante în familia regretatului primar al comunei Şieu, Olimpiu Iuga Napeu. Fiul acestuia, Septimiu Iuga Napeu a absolvit Academia de Poliţie „Al.I.Cuza” din Bucureşti. La festivitatea de premiere a unicului fiu, a fost prezentă mama Corina, familia, primarul comunei, Ionuţ Cifor, de altfel cel care l-a însoţit şi acum 3 ani pe Septimiu la admitere.
Reamintim faptul că în urmă cu trei ani primarul comunei Şieu trecea fulgerător la cele veşnice, vestea fiind primită cu durere de întreaga comunitate. În această perioadă Septimiu avea examenul de admitere la academie, tânărul s-a mobilizat şi cu ajutorul Celui de Sus şi al apropiaţilor, a reuşit să treacă pentru câteva ore peste tragedie, cât timp a avut examenele, şi să intre la Academia de Poliţie. „Am aflat o veste foarte bună: Septimiu Iuga Napeu, fiul bunului meu prieten Olimpiu Iuga Napeu, fostul primar al Comunei Șieu, a fost admis la Academia de Poliție ”Alexandru Ioan Cuza” din București! Te felicit Septimiu, pentru că ai demonstrat că nu mai ești copil, ci ești bărbat în toată firea! Ai reușit să te concentrezi și să treci aceste examene dificile la foarte puțin timp de la pierdea tatălui tău și acest lucru spune multe despre tine!Știu cât de mult și-a dorit tatăl tău să fie alături de tine la acest pas important în viață și sunt sigur că acolo sus, el este foarte mândru de tine! Mult succes pe mai departe Septimiu și nu uita că prietenii tatălui tău sunt și prietenii tăi acum” spunea, la admitere, preşedintele CJ, Radu Moldovan.
„Am fost prieten bun cu primarul Olimpiu Iuga Napeu, făcând echipă împreună la primărie, eu fiind viceprimar. Datorită lui sunt astăzi unde sunt şi nu puteam să nu fiu alături de copilul lui în momentul admiterii, iar acum în cel al absolvirii. Asta înseamnă să nu uiţi cine ţi-a fost aproape cândva”, ne-a declarat primarul Ionuţ Cifor.
Septimiu a primit deja post aproape de casă, în judeţul Mureş. Îl felicităm şi îi dorim mult succes în continuare în cariera pe care şi-a ales-o, aceea de a sluji dreptatea în haină de poliţist.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5