Doliu în Şieu ! Primarul Olimpiu Iuga Napeu a trecut la cele veşnice, la doar 49 de ani

Primarul comunei Şieu, Olimpiu Iuga Napeu, a trecut la doar 49 de ani poarta veşnicie în această noapte. Acesta suferise un infarct în 21 iulie, şi fusese transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la Târgu Mureş. A fost operat, i-au fost puse două sten-uri, lucrurile părând să evolueze înspre bine. Din păcate firul vieţii s-a întrerupt în noaptea de duminică spre luni.
Viceprimarul Ioan Tiniş Cifor a plecat spre Târgu Mureş pentru a sprijini familia în demersurile ce trebuie făcute pentru a aduce acasă pe cel care a condus destinele comunei timp de 8 ani.
Dumnezeu să-l odihnească în rândul drepţilor, iar familiei să-i dea puterea de a depăşi aceste momente grele.

...............................
Ştire 21 iulie: Azi a trebuit să aibă loc receptia lucrarilor de modernizare a DC 11: DJ 173 D (Sieu-Soimus)-Ardan. La eveniment şi-a anunţat prezenţa presedintele CJ, Emil Radu Moldovan.
De dimineată, Bogdan Ivan, purtător de cuvânt CJ B-N ne-a anunţat că recepția Drumului Comunal Șieu-Ardan, programată pentru astăzi la ora 12:00 se va amâna până la o dată ulterioară.
Se pare că amânarea s-a făcut datorită faptului că primarul comunei Șieu, Olimpiu Iuga Napeu, a făcut infarct şi a fost transportat de urgență de un elicopter SMURD la Târgu Mureș. Mai întâi a venit o Salvare din Teaca ce s-a întâlnit pe drum, la Bîrla, cu salvarea SMURD. A fost preluat de SMURD şi stabilizat şi văzând că e nevoie de o intervenţie chirurgicală, l-au dus din nou în Şieu şi au chemat elicopterul ce l-a luat de pe terenul de sport al comunei.
Colegii din Primărie ne-au spus că nu s-a plâns niciodată de inimă şi ieri s-au despărţit cu gândul ca azi să iasă lucrurile bine la recepţia drumului. Dimineaţă s-a dus la grajdul de acasă să dea de mâncare la porci şi atunci au început durerile, iar soţia a chemat salvarea.
Acum este operat, are puse 2 stenuri şi se află la Terapie la Spitalul din Mureş. Lângă el este familia, a venit şi mama din Alba, iar supravegherea se face că către profesorul universitar care l-a operat şi care a zis să nu fie deranjat în următoarele ore, când mai pot fi anumite riscuri.
Îi dorim domnului primar multă sănătate şi noi şi locuitorii din Şieu, care l-au ales, de curând, în fruntea comunităţii pentru un nou mandat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5