Primarul Olimpiu Iuga Napeu luat de elicopterul SMURD după ce a făcut infarct. Recepția Drumului Șieu-Ardan, amânată

Azi a trebuit să aibă loc receptia lucrarilor de modernizare a DC 11: DJ 173 D (Sieu-Soimus)-Ardan. La eveniment şi-a anunţat prezenţa presedintele CJ, Emil Radu Moldovan.
De dimineată, Bogdan Ivan, purtător de cuvânt CJ B-N ne-a anunţat că recepția Drumului Comunal Șieu-Ardan, programată pentru astăzi la ora 12:00 se va amâna până la o dată ulterioară.
Se pare că amânarea s-a făcut datorită faptului că primarul comunei Șieu, Olimpiu Iuga Napeu, a făcut infarct şi a fost transportat de urgență de un elicopter SMURD la Târgu Mureș. Mai întâi a venit o Salvare din Teaca ce s-a întâlnit pe drum, la Bîrla, cu salvarea SMURD. A fost preluat de SMURD şi stabilizat şi văzând că e nevoie de o intervenţie chirurgicală, l-au dus din nou în Şieu şi au chemat elicopterul ce l-a luat de pe terenul de sport al comunei.
Colegii din Primărie ne-au spus că nu s-a plâns niciodată de inimă şi ieri s-au despărţit cu gândul ca azi să iasă lucrurile bine la recepţia drumului. Dimineaţă s-a dus la grajdul de acasă să dea de mâncare la porci şi atunci au început durerile, iar soţia a chemat salvarea.
Acum este operat, are puse 2 stenuri şi se află la Terapie la Spitalul din Mureş. Lângă el este familia, a venit şi mama din Alba, iar supravegherea se face că către profesorul universitar care l-a operat şi care a zis să nu fie deranjat în următoarele ore, când mai pot fi anumite riscuri.
Îi dorim domnului primar multă sănătate şi noi şi locuitorii din Şieu, care l-au ales, de curând, în fruntea comunităţii pentru un nou mandat.

Comentarii

21/07/16 21:31
veszi kinga

Va dorim insanatosire grabnica !!!

22/07/16 10:45
Cititor

Dar drumul Sieu - Soimus _ Budacu de Sus ... pe cand va fi asfaltat ( sau modernizat... nu-i musai asfaltat... ) ?

22/07/16 16:01
1

aveti proiecte pentru cmuna sieu dar dc nu va tineti de pro0misiunile facute in campania eletorala pentru alegerile primariilor?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5