Servicii foto și video profesioniste – esențiale pentru evenimentele importante din viața ta

Tehnologia din ce în ce mai avansată ne poate transforma pe oricare dintre noi în fotografi amatori, însă atunci când vine vorba de evenimente importante, nu te baza doar pe un telefon modern. Serviciile unui fotograf profesionist merg dincolo de aparatura tehnică: acesta va ști cum să se folosească de unghiuri, lumini și umbre pentru a obține fotografii de calitate, care să necesite o retușare minimă. Rezultatul va fi un album foto în format fizic sau digital, care să prezinte povestea evenimentului tău – indiferent dacă este unul personal sau profesional!

 Servicii foto și video profesioniste pentru evenimente personale

Dacă urmează să ai un eveniment special în viața ta, asigură amintirile perfecte atât pentru tine, cât și pentru cei dragi, cu ajutorul unor servicii foto și video profesioniste.

Pentru nuntă, de exemplu, pachetul foto include numeroase ședințe care să „marcheze” fiecare moment important al întregului eveniment. Cuplul poate începe cu o ședință foto de tip „save the date”, pentru a utiliza ulterior pozele pentru invitațiile de nuntă. În ziua cea mare, fotograful de nuntă va însoți mirele și mireasa la orice pas: pregătirile dinaintea evenimentului, cununia religioasă, ședința foto de la biserică, ședința foto dinainte de petrecere și seara festivă la restaurant.

Poți apela la servicii foto profesioniste și pentru botez. Pentru un album foto reușit, fotograful profesionist va avea, de-a lungul zilei, mini-ședințe foto cu părinții, copilul și nașii: la îmbrăcarea copilului de către nași, cu copilul în ținuta de botez (alături de părinți, bunici și nași), iar ulterior, la restaurant, cu alți invitați la petrecere. Mai mult, un fotograf de botez cu experiență va fi atent la cele mai mici detalii pentru a imortaliza momente-cheie din timpul ceremoniei de la biserică.

De ce este important să apelezi la un fotograf profesionist pentru evenimentele personale, precum nunta sau botezul? Pentru a te bucura, ulterior, de un album foto reușit, cu poze de cea mai bună calitate. În acest sens, comunicarea detaliată, în prealabil, cu fotograful este esențială: acesta va trebui să știe întregul program și unde se vor organiza evenimentele, pentru a avea echipamentul potrivit și a fi pe fază atunci când trebuie (dansul mirilor sau tăierea tortului la nuntă, scufundarea celui mic în cristelniță la botez).

În plus, poți apela și la serviciile unui cameraman profesionist. Filmările din timpul ceremoniilor religioase îți vor trezi amintiri și emoții aparte, iar cele din timpul petrecerii vor captura perfect spiritul petrecăreț și veselia participanților. Rezultatul final – un mini-film recapitulativ al marelui eveniment, plin de sentimente magice.

Servicii foto și video profesioniste pentru evenimente corporate

Prezența în mediul online a unei firme stă la baza dezvoltării afacerii și a extinderii bazei de clienți. Cu cât asiguri o expunere cât mai potrivită afacerii tale în mediul online, cu atât vei atrage interesul mai multor persoane. Din acest motiv, serviciile foto și video profesioniste nu trebuie să lipsească atunci când vine vorba de un eveniment corporate.

Indiferent dacă vorbim de conferințe, lansări de produse sau petreceri de teambuilding, serviciile foto profesioniste te vor ajuta să îți prezinți și să îți promovezi afacerea într-un mod benefic pentru a asigura o dezvoltare continuă. Fotografiile de calitate sunt esențiale pentru a asigura o prezență solidă în mediul online, în special pe conturile de rețele de socializare (Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, LinkedIn, TikTok etc). La fel și clipurile video – cu cât sunt de o calitate cât mai bună și o prezentare potrivită brand-ului, cu atât vor capta imediat atenția clienților, atât deja existenți, cât și noi.

În plus, conținutul scris pe site-ul web, ținând cont de regulile SEO, în combinație cu materialele foto și video de calitate superioară contribuie semnificativ la rata de conversie și de achiziționare. Conform statisticilor, utilizarea unor materiale foto și video reușite poate duce la o creștere de până la 85%. Iar în ceea ce privește materialele utilizate pe conturile de social media, acestea pot genera cu până la 65% mai mult engagement cu clienții.

Nu în ultimul rând, materialele foto și video realizate de profesioniști pot fi utilizate pentru a sprijini campania de marketing a unei afaceri prin activitatea publicitară. Fiind vorba de materiale publicitare cu o expunere foarte mare, acestea trebuie să fie de cea mai bună calitate și perfecte până la cel mai mic detaliu. Fotografiile pot fi utilizate pentru reclame în presă, pe site-uri sau pe panouri publicitare, iar pentru spoturile publicitare, atât tehnica profesionistă și atenția sporită, cât și editarea expertă sunt elemente de bază pentru a obține un material video captivant.

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5