Un nou terminal DHL, la Cluj-Napoca

Servicii poştale îmbunătăţite şi pentru clienţii bistriţeni

Furnizorul de servicii postale DHL International Romania din cadrul grupului german Deutsche Post, a inaugurat la Cluj-Napoca un nou terminal operaţional şi o aeronavă cargo. Investiţia a cărei valoare nu a fost precizată va deservi partea de vest a ţării, a anunţat compania, aducând îmbunătăţiri în ceea ce priveşte programul de preluare a comenzilor din judeţele Bistriţa-Năsăud, Cluj, Satu Mare, Mureş, Sibiu.

Noul avion SAAB SF 340 asigură zilnic legătura cu reţeaua globală DHL, unind peste 220 de ţări şi teritorii, 120.000 de destinaţii, 6.500 de birouri şi 300.000 de angajaţi. Clienţii DHL vor beneficia de livrare în aceeaşi zi pentru mai mult de 90% din importurile pentru această zonă a ţării. "Decizia de a opera noua aeronavă cargo dedicată zonei de vest a ţării arată încă o dată interesul major al companiei noastre pentru piaţa din România. Avem încredere că această investiţie, dublată de reţeaua extinsă pe tot teritoriul României şi de experienţa de peste 20 ani pe piaţa locală, vor întări poziţia noastră de lider pe piaţa din România", a declarat, într-un comunicat, Gian Sharp, Managing Director DHL International România.

Compania are în România peste 450 de angajaţi, o reţea proprie de 25 centre de expedieri şi centre operaţionale în 23 de oraşe importante din ţară şi o flotă de peste 250 de autovehicule.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5