Tabita Tour – Transportatorul de Pasageri al anului 2015

Tabita Tour, parte a grupului Filadelfia, a fost desemnată Transportatorul de Pasageri al Anului 2015, în cadrul competiției „Romanian Passenger Transport Company of the Year”, ediția 2015, după ce a obținut cel mai bun punctaj din partea juriului. Pe lângă marele premiu, compania a primit și trei premii speciale pentru Siguranță Rutieră, IT și Stabilitate Financiară.

„Am intrat în această competiție încrezători că vom obține un loc pe podium, dar faptul că am obținut patru premii din șapte ne-a depășit așteptările. Marele premiu și cele trei premii speciale au venit ca o confirmare a faptului că investițiile sunt garantul unui business de succes. Am investit constant în modernizarea parcului auto, în sisteme IT menite să optimizeze și să eficientizeze activitățile de transport, dar și în pregătirea personalului nostru. Am făcut toate aceste investiții pentru a spori confortul și siguranța pasagerilor noștri, fiind conștienți de faptul că noi, transportatorii, avem obligația de a crește nivelul pieței prin oferirea unor servicii de calitate superioară. Ne bucurăm că eforturile noastre sunt apreciate”, a declarat Ioan Sighiartău, director general Filadelfia Group.

Compania bistrițeană a încheiat anul 2014 cu o cifră de afaceri de aproape 60 de milioane de lei, în creștere cu 5,5% față de 2013. De asemenea, compania a raportat, față de 2013, o creștere cu 17%  a numărului de pasageri, totalizând, numai anul trecut, peste 130.000 de călători care au ales Tabita Tour pentru a călători în România, Spania, Italia sau Franța.

În 2014, Tabita Tour a achiziționat patru autocare noi, investiție ce s-a ridicat la 1,3 milioane de euro. Tot în 2014, a implementat sistemul informatic 24Routier, un instrument eficient de gestionare și control al parcului auto. Sistemul face parte din programul Enterprise Resources Planning (ERP), cofinanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională. Valoarea totală a investiție se ridică la 170.000 de euro, din care aproape 59.000 de euro din fonduri europene, iar diferența din fonduri proprii. De asemenea, anul 2014 a fost anul în care s-au demarat lucrările pentru dezvoltarea unui terminal de îmbarcare/debarcare a pasagerilor la Arad.

„Anul 2014 a fost un an al investițiilor. Suntem o companie în continuă expansiune, și fiindcă ne dorim ca Tabita Tour să fie, pentru clienți, prima opțiune atunci când aceștia au nevoie de transport, planurile de dezvoltare continuă și în acest an. Ne propunem să achiziționăm încă trei autocare, să finalizăm terminalul de la Arad și să începem construcția unei noi clădiri administrative”, a adăugat Ioan Sighiartău.

Prezentă pe piața transportatorilor de peste 13 ani, Tabita Tour este o companie cu capital 100% românesc. Compania operează , în special, pe destinații ca Spania, unde are o rețea de 25 de agenții, Italia (3 agenții) şi Franţa (o agenţia la Nisa). Flota Tabita Tour este formată, în prezent, din 61 de autocare și 25 de microbuze, clasate la 3-4 stele.

Filadelfia Group este un grup bistriţean de firme cu activităţi în diverse domenii: transport rutier de persoane, intern şi internaţional (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), asigurări (DirektAsig Filadefia Broker de Asigurare), service auto (Servoplus), transport de marfă (Filadelfia Marfă) şi construcţii (Filadelfia Construcţii).

„Romanian Passenger Transport Company of the Year” este o competiție organizată de revista Ziua Cargo. Desemnarea câştigătorului acestei competiţii a avut la bază, pe de o parte, votul publicului, cu o pondere de 50%, şi pe de altă parte votul juriului, o pondere de 50%. Juriului a fost format din reprezentanţi ai autorităţilor, ai asociaţiilor patronale din transporturi şi specialişti în domeniile financiar şi al asigurărilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5