Filadelfia Group intră pe piaţa asigurărilor

Ioan Sighiartău: Vom dezvolta nuclee de vânzare în toate agenţiile noastre de turism

Grupul bistriţean Filadelfia, nume recunoscut pe piaţa transportului de persoane şi marfă, intră în domeniul asigurărilor, prin crearea Filadelfia Broker de Asigurare.

,,Noua companie oferă asigurări generale, asigurări auto- Casco, RCA, asigurări de clădiri şi bunuri aparţinând persoanelor fizice şi juridice, asigurări pentru călătoria în străinătate răspunderi civile generale şi profesionale, asigurări agricole şi pentru animale, precum şi alte tipuri de asigurări”, ne precizează Raluca Crişan, consultant PR.

Noua companie Filadelfia Broker de Asigurare are ca obiectiv pentru acest an realizarea unei cifre de afaceri de aproximativ 7 milioane de lei (1,65 milioane de euro) şi a unui profit de circa 212.500 de lei (50.000 de euro), accentul fiind pus pe investiţii.

Directorul general al Filadefia Group, Ioan Sighiartău, susţine că prin acest nou serviciu, cel al asigurărilor, se doreşte a se veni în întâmpinarea nevoilor clienţilor fideli, în acest sens, dezvoltându-se nuclee de vânzare în toate agenţiile de turism Tabita Tour şi Filadelfia Tourism.

,,Am primit autorizaţia de asigurator la finele anului trecut şi până în prezent am încheiat deja contracte de colaborare cu majoritatea asiguratorilor importanţi de pe piaţa românească”, a declarat Ioan Sighiartău, directorul general al Filadefia Group.

Filadelfia Group este un grup bistriţean cu activităţi în diverse domenii de activitate: transport rutier de persoane, intern şi internaţional (Tabita Tour), turism (Filadelfia Turism), transport de marfă (Filadeflia Marfă), construcţii (Filadelfia Construct), şi mai nou, asigurări (Filadelfia Broker de Asigurare).

Grupul are 270 de angajaţi şi a încheiat anul trecut cu o cifră de afaceri de peste 53 de milioane de lei, cu 30% mai mare decât în 2009.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5